Şimdi Ara

Analytics sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://img384.yukle.tc/images/2792adsiz.JPG

Analytics e girdigimde karşıdaki ekran çıkıyor format attım düzelmedi ve bugun arkadasımda baktım orada açılıyor ama bende açılmıyor sebebi ne olabilir lütfen yardım

Acilll Yardımmmm

• HTTPS/SSL,Gizlilik ve gizlilikten içerik ayarlarından ilk 4ü en üssteki seçenği işaretle.Verdiğim il iki şeyinde hepsini seç.
  • birazdaha nasıl yapılacagını anlatırsanız sevinirim
  • İngiliz anahtarından seçeneklere gir.Sonra gelişmiş seçeneklerden HTTPS/SSL bunların hepsi seçilimi ona bak.Sonra gizliliğin hepsi seçili olsun sondaki seçilmesede olur.Onun üstünde içerik ayarları var il 4 tanesini yani Çerezler,Görseller,JavaScript ve Eklentiler ilk seçenekler seçili olsun sadece ve pop-uplara izin verme.
  • kusura bakmayın ama ingiliz anahtarı derken tam yapılışını anlatırsanız sevinirim nereden yapıldıgını söleyin benim kullandıgım internet expoler 8
  • Hepsi seçiliyse firefoxtan dene onda da yapıyorsa görünüm sayfa stili tam sayfa biçemini tıkla düzelebilir.
  • firefox ta da aynısını yapıyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Youtube Anasayfa Sorunu
    4 ay önce açıldı
    Chromeda Facebook Sorunu ! ! ! !
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • internet explorleri bilmiyorum ilk resimde chrome olduğu için öle yazdım firefoxta dedğim görünüm sayfa stili tam sayfa biçemi.
  • bütün tarayıcılarda aynısını yapıo baska bi yerde sıkıntı olablirmi system de filan
  • Valla bilmiyorum benim bildiğim sadece görünüm>sayfa stili>tam sayfa biçemi deiğinde düzeliyor gerisini bilemiycem o kadar da usta değilim
  • ok teşekkürler başka bilen arkadaşların cevap vermesi dilegiyle
  • Geçmiş olsun
  • Saolasın
  • Analytics Bildirimlerinde 'İsabet Yok, ...(site) mülkü isabet almıyor.' uyarısı alıyorum. daha önce karşılaşıp sorunu çözen var mı? Teşekkürler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.