Şimdi Ara

Analog SLR & Rangefinder Kullananlar (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.691
Cevap
28
Favori
88.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar cok heves ettim filmli makineye ve yarin 2.el pazarindan bir seyler almaya gidicem.bana makine olarak ne onerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LeicaM3 @ teşekkür ederim hocam, mümkünse senin fotolardan bir demet görmek isterim bu topakta
  • quote:

Orijinalden alıntı: sserdar93

Arkadaslar cok heves ettim filmli makineye ve yarin 2.el pazarindan bir seyler almaya gidicem.bana makine olarak ne onerirsiniz?

feriköy bit pazaranıa gideceksen zenitleri 50-70 tl ye bulabilirsin onun dışında kompak rangefinder ler var onları da 50 tl ye bulabilirsin minolta canon nikon vardı sanırım onların fiyatı biraz daha yükeliyor tabi hayyama göre ucuz yine, temiz sağlam bulmak önemli orda eğer pek bilgi sahibi değilsen klasik zenit al dicem ama bence biraz daha bekle internetten araştır analog işini dahaiyi bir makine ile başla, yashica olur minolta olur, canon a1, ae1 olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lemon143

quote:

Orijinalden alıntı: sserdar93

Arkadaslar cok heves ettim filmli makineye ve yarin 2.el pazarindan bir seyler almaya gidicem.bana makine olarak ne onerirsiniz?

feriköy bit pazaranıa gideceksen zenitleri 50-70 tl ye bulabilirsin onun dışında kompak rangefinder ler var onları da 50 tl ye bulabilirsin minolta canon nikon vardı sanırım onların fiyatı biraz daha yükeliyor tabi hayyama göre ucuz yine, temiz sağlam bulmak önemli orda eğer pek bilgi sahibi değilsen klasik zenit al dicem ama bence biraz daha bekle internetten araştır analog işini dahaiyi bir makine ile başla, yashica olur minolta olur, canon a1, ae1 olur.

Eyv hocam.ben ankaradayim.bugun pazari gezdim bikac makine buldum da almadim.bu hafta iyice arastirmayi dusunuyorum.bugun anladm cunku kolay degilmis analog makine isi

• yashica electro 35 gtn ile çektiğim ilk fotoğraflar

Analog SLR & Rangefinder Kullananlar

• bugün antika pazarından ''D/B Cameras 28mm f2,8 m42' lens aldım, adam yashicanın orjinal lensidir iyi lenstir dedi lens de çok temiz di sorunsuz du aldım ama internette aramalarımda bir sonuca varamadım bilen varmıdır yashica cı arkadaşlardan böyle lens olur makinenin kendi orjinal lensleri olur, olmadı 1 hafta kullanma sürem var deneyip sonuçları görücez.
  • Zeiss Ikon ZM en uyguna nereden bulunur?
  •  Analog SLR & Rangefinder Kullananlar
  • Merhaba, uzun zamandır analog makine alma hevesim var. bulunduğum şehirde iki tane makine buldum biri RİCOH XR-8super diğeri MİNOLTA XG-M. RİCOH için 200 tl MİNOLTA için 150 tl istiyor. sizce bu fiyatlar uygun mu

RİCOH üzerindeki lens ile birlikte aynısı:
    http://negi1.at.webry.info/200705/article_11.html

MİNOLTA: hediye olarak bir tane lens daha veriyor ama lensin üzerinde kılcal çizikler var.
    http://en.wikipedia.org/wiki/File:Minolta_XG-M_4.jpg

sizce hangisini alayım? yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cuneytozbek -- 18 Aralık 2012; 20:32:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: m@hm@

Arkadaşalr merhaba bende sony a77 var bide analog makina almak istiyorum iki model var aklımda başlangıç için Minolta 7s veya Minolta 7000 düşünüyorum siz bu konuda ne dersiniz? Bu modellerin hangisi daha iyidir? Kullanan varsa yorumları alabilirmiyim yada daha başka önereceğiniz model varmıdır? Şimdiden Teşekkürler

Not:Minolta almamın sebebi alpha lensleri kullanıyor olmasıdır

Makinayı almak bu güne kısmetmiş Dynax 500is modelini aldım 2 tanede FujiFilm 200asa film aldım bakalım ilk film bitince sonuçlar nasıl olacak

• Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 8 aydır DSLR kullanmaktayım, geçenlerde 75model revueflex em (zenit em'nin Batı Almanya üretimi) full analog makine alıp aranıza katılmış bulunmaktayım, bu fotoğraflar ilk makaramdan. Pozometresi sağlıklı çalışmayan makineden birkaç fazla pozlanmış fotoğraf haricinde zaiatım olmadı. Hakikatten çok zevkliymiş bu analog fotoğrafçılık. Kullandığım film Kodak color plus 200 ASA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çekomastik -- 18 Aralık 2012; 19:09:42 >

• Arkadaslar pentax me super+1.4 fiyaframli 50 mm japon lens.fiyat 260 tl sizce nasil?lens harika fiyatini hakedecek belki ama bana biraz pahali geldi acikcasi.

• quote:

Orijinalden alıntı: tequila6

Merhaba, uzun zamandır analog makine alma hevesim var. bulunduğum şehirde iki tane makine buldum biri RİCOH XR-8super diğeri MİNOLTA XG-M. RİCOH için 200 tl MİNOLTA için 150 tl istiyor. sizce bu fiyatlar uygun mu

RİCOH üzerindeki lens ile birlikte aynısı:
    http://negi1.at.webry.info/200705/article_11.html

MİNOLTA: hediye olarak bir tane lens daha veriyor ama lensin üzerinde kılcal çizikler var.
    http://en.wikipedia.org/wiki/File:Minolta_XG-M_4.jpg

sizce hangisini alayım? yardımcı olursanız sevinirim.

yok mu yardımcı olacak birisi acaba? yarın birini alabilirim. yada tavsiye edeceğiniz bir model varsa 150 tl ye kadar önerebilir misiniz?

• Bugün aldığım bebeğim :D
    Bir buçuk, iki yıl aradan sonra sahip olduğum yeni analog makinem :D
    Slr veya rangefinder değil ama Tlr de buraya ait sayılır heralde :)

• Lubitel 2 Tabi ki buraya ait

Güle güle kullan.
  • Güle güle kullan

stylus epic, fuji c200

•  Analog SLR & Rangefinder Kullananlar

bu iki fotoğrafı smena 8m ile çektim fakat özellikle şu 2. fotoğraf da tren yolu fotoğrafı lamba direklerini tam ortalamıştım fakat böyle bir kadrajın sağa kayma durumu ortaya çıktı niçin olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: lemon143

bu iki fotoğrafı smena 8m ile çektim fakat özellikle şu 2. fotoğraf da tren yolu fotoğrafı lamba direklerini tam ortalamıştım fakat böyle bir kadrajın sağa kayma durumu ortaya çıktı niçin olabilir.

Benzer sıkıntı beni zenitte de var, kadrajı ayarlayamışımdır herhalde diyorum ama 36 fotoda 3-5 tane olması anormal gibime geldi.

• 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.