Şimdi Ara

ANALOG MONİTÖRDE HD KALİTESİNDE PS3 KEYFİ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Sakarya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • XCM 1080p VGA box sayesinde artık ps3 ünüzü bu çevirici sayesinde sorunsuz şekilde lcd ve analog monitörünüze bağlayabilirsiniz...

özellikler:

ps3 - xbox360 - wii - psp -için kullanılabilir
    ürün ile birlikte ps3 - xbox360 - wii - psp -için kabloları ve usb kablosu gönderilir
    pal ve ntsc sistemlerde çalışır
    tak çalıştır özelliğine sahiptir
    480p 720p 1080i 1080p çözünürlüklere sahiptir
    usb den güç alarak çalışır
    pc - component tuşu ile aynı monitörde hem bilgisayar hemde ps3 ünüzü çalıştırabilirsiniz...
    en fazla 4 gün falan kullanılmıştır lcd tv aldığım icin satıyorum ürün türkiyede satılmamaktadır yurt dışından getirtilmiştir. ürün bütün kabloları ile orjinal kutusunda gönderilecektir ps3 xbox 360 nintendo wii ve psp uyumlu kablolar göndereceğim kutunun icinde mevcuttur.

ürün resimleri:

fiyat 90 liradır. Çok az bir pazarlık payı vardır. Ödeme olayı önce ödeme sonra kargolama şeklinde yapılacaktır. Kargo bedeli alıcıya aittir...

Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun...

referanslarım: @bigstone
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axivelet -- 28 Ocak 2009; 14:54:22 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Sayin arkadasim, bu alet tuplu monitore nasil baglanacak aciklayabilir misiniz?

Resimde gordugumuz kadari ile bu cihaz, Ypbpr (Component) girisini VGA olarak cikartiyor. Tuplu TV'lerde VGA giris olmazki. Eger ayni zamanda VGA'yi Component'e cevirebiliyorsa bu sefer de Component girisi olan tuplu TV sayisinin cok cok az oldugunu da gozardi etmemek gerek.

Sadece bilgilendirme icin yazdim, amacim baska birsey degil.

Gordugum kadari ile bu urunun yaptigi sey, sizin de baslikta yazdiginiz gibi DIGITAL girisi yani DVI girisi olmayan monitorlere PS3 ya da XBOX baglayabilmek. Cunku Ypbpr analog component baglantida 1080p'ye kadar cikabilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bado6100

Sayin arkadasim, bu alet tuplu monitore nasil baglanacak aciklayabilir misiniz?

Resimde gordugumuz kadari ile bu cihaz, Ypbpr (Component) girisini VGA olarak cikartiyor. Tuplu TV'lerde VGA giris olmazki. Eger ayni zamanda VGA'yi Component'e cevirebiliyorsa bu sefer de Component girisi olan tuplu TV sayisinin cok cok az oldugunu da gozardi etmemek gerek.

Gordugum kadari ile bu urunun yaptigi sey, sizin de baslikta yazdiginiz gibi DIGITAL girisi yani DVI girisi olmayan monitorlere PS3 ya da XBOX baglayabilmek. Cunku Ypbpr analog component baglantida 1080p'ye kadar cikabilirsiniz.

Gördüğüm kadarı ile HDMI girişi ps3'e component uçları kutuya ve analog kabloyuda kutunun çıkışına bağlıyorsunuz ayrıca çok faydalı bir ürüne benziyor özellikle analog girişe sahip 1680x1050 LCD monitörler için.

• quote:

Orjinalden alıntı: bado6100

Sayin arkadasim, bu alet tuplu monitore nasil baglanacak aciklayabilir misiniz?

çok haklısın arkadaşım, vga girişi olan crt monitor sayısı çok çok az... ayrıca resimdeki monitorde bilmeyenler için yanıltıcı olabilir , o lcd monitör çünkü...

• CRT monitöre bağlanabiliyor arkadşlar,moniitörden çıkan VGA kablosunu aletin Monitör girişine takacaksınız. Ekran kartına bağladığının VGA kablosunu da VGA Card girişine bağlayacaksınız.
  • benzer bir ürünü bende 22'' crt de kullanıyorum.. bilmeden yorum yapmayın
  • tüplü yazan kısmı analog olarak değiştirdim ben ürünü lcd de kullanıyordum fakat crt monitörlerde kullanıldığınıda biliyorum o yüzden bu şekilde yazdım amacım kesinlikle kimseyi yanıltmak felan değil bu box'ın görevi bu diye biliyorum ama ben yalnızca lcd'de kullandım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • PM attım.
  • normal vga kablosu almaktan bir farkı varmı ? çözünürlük falan mı değiştirilebiliyor ?
  • evet 1080p ye kadar çözünürlük sunuyor...

• Tekrar PM.

• box cumartesi gününe kadar @_crash_ arkadaşa rezervedir...
    bilginize...

• Teşekkürler...
  • box amcaoğlum tarafından bilgim olmadan gittigidiyorda satılmıştır. @_crash_ arkadaşa mahcubiyetimi bildirdim ve kendisinin de göstermiş olduğu anlayıştan dolayı çok teşekkür ederim...

• Rica ederim sorun yok...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.