|
Bildirim
|
1. Linkte 1'den fazla konu var, 1ci konuda 55 milyon diyor, nisan2011 verisine göre de 75 milyon PS3 hesabı var(mış), 3cüsünde 78 milyon PS3 var deniyor.. Kanıt varmı ? Yok. Birisi yazmış sen de kalkmışsın 'aha kanıt' diye koyuyorsun, biz de bunun üstünden yorum atıyoruz.. Bu komediyi geçiyorum,
2. 10 milyar zarar açıklamıştı Mayıs ayında, neden batmak üzere olduğuna şaşırmamak lazım.. 3. Hala çözememişsin tahminler üzerinden konuşmamayı, kanıtın var mı ? Kaldı ki, sen emin olsan ne olur olmasan ne olur, mesajlarında bir dediğin diğerini tutmuyor, wiki'de delinin teki yazmış; '78 milyon.' kelimesi dışında birşey yok bunu kanıt gösteriyorsun ya 4. Çocuk mu ? 'Aynana bak morarma varmı' yazan ergen ben değilim burada, edebiyle, başından beri bir seviyede gidiyorum ama olmuyor belli ki. 5. Niye, Havacılık bölümü sadece Türkiye'de mi var, yani Almanya'da, Amerikada, Fransada yok sadece Türkiye ye özgü ha Tavsiyem karşındakinin kim olduğunu bilmeden, kendi kafanca tahminler uydurma, zararlı çıkarsın. Ama daha fazla ezmeyeceğim seni, bir başka konuda nasılda PS3'ler PC'yi 35 katlıyor veya diğer küçük fanboylar gibi konsolların grafiği PC'yi 62'ye katlıyıp tavşan yapıyor dersin orada tekrar görüşürüz. Ekstradan, şuradaki hiçbir mesajımda kimseye çocuk muamelesi yapmadım, tam tersine açık ve net olarak, PS3'ün, PC'nin 3 katından fazla sattığına dair sağlam kanıt istedim, sen kalktın milleti aptal yerine koyarcasına wiki.answer linki atıyorsun, baktın ki olmadı, benim tahsilim senin tahsilini ezer muhabbetine çevirdin. Eğer internet bilgin, wiki answer ve türevlerinden ibaretse, 'finans raporu' diye birşey duymadıysan, yine söylüyorum atmasyon yapmayacaksın, ucuz numaralarla sıvışmayacaksın, kanıtını, bilgini ctrl-s deyip öyle mesaj atacaksın ki bu durumlara düşmeyesin. Şu konudaki tüm mesajların, tahminler üzerine, boş. Hala gelmedi PS3, PC'nin 3 katı satıyor kanıtı. Hadi yine iyisin sayemde iyi post kastın konuda |
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REV0 -- 10 Haziran 2012; 14:56:21 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gam3hunter -- 10 Haziran 2012; 18:50:46 > < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > |
|