Bugün apotemi analitik aldım kimden dinleyip ne kadar süre vereyim bi fikrim yok.Kenan kara çok uzun anlatmış ama ondan dinle derseniz de dinlerim sıkıntı yok. |
Bildirim
Bugün apotemi analitik aldım kimden dinleyip ne kadar süre vereyim bi fikrim yok.Kenan kara çok uzun anlatmış ama ondan dinle derseniz de dinlerim sıkıntı yok. |
RM |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anladın mı espriyi -- 5 Mart 2022; 23:14:35 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
direkt başlayabilirsin akıyor zaten kitap |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
atölye |
@koc law @Boun Management sadece kitaptaki anlatimlar cidden yeterli olur mu olmadi nokta ve dogruyu kitaptan donusum ve cemberi kenan hocadan mi dinleyeyim? Birde siz ortalama kac gunde bitirdiniz bu konuyu vakitte az kaldi uzuna da yaymak istemiyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tek kitap olarak mi cozdunuz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hocam sizin mat iyiydi diye hatırlıyorum analitik temeliniz de ortaysa bence yeterli olabilir dönüşüm kısmı için kesinlikle yeter ona eminim En kötü baktınız yeterli değil Kenan hocadan bakarsınız dediğiniz gibi
Zaman ayırırsanız 1-2 haftada biter gibi maratonları saymadan < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
hani analitigin icinde geciyo ya 😜 birde ustune cinsellik var 🤚🤪😵🤫 komikmis keke 🙏👍✌️ < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |