Şimdi Ara

ANALİTİK GEOMETRİ FASİKÜL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu fasikülü bitirirsen analitik tamamdır diyebileceğiniz bi fasikül var mı önerebileceğiniz?

• Ekstremum yayınlarını apoteminin yazarı (Barış şahbaz) yazmış. Bence bir bak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neinname kullanıcısına yanıt
    saolun hocam peki daha ince bi kitap var mı önerebilceğiniz
  • Ekstremum cok hard olsa gerek

Temel dersen Cap alacağım ben

• karekök mps kullanıyorum ben çok uzun ama kaliteli
  • up
    Karekök mü ekstremum mu hangisini önerirsiniz?Bu kitaplardan örnek sayfaları olan varsa atabilir mi?
  • Ekstremum kitabı çözümlü galiba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Endemik Geometri
    4 yıl önce açıldı
    Trigonometri
    6 yıl önce açıldı
    Geometri
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Daha ince kaliteli bir kitap bilmiyorum. Karekok analitik geo soru bankası var o daha kolay ama ekstremumun iki katı kalınlıkta.

hocam 15 tatilde o kitabı bitirmeyi planlıyorum dersanede 1 hafta full analitik anlatılcak nasıl sizce?
  • Karekoku mu kastettin ekstremumu mu anlamadım şu an

Karekok bence yeterli olmaz gibi. Mps 1 de aynı şekilde ogretiyor ama konuda efsane yapmıyor.
    Ben açıkçası geçen sene ekstremumu aldım ve çözemedim. Etrafındaki kişiler bunları çözüyordu o yüzden bilgim var. Bu sene nejdet kirpi + Karekok mps+ Ekstremum yapacağım. Konu limit türev integralde çok çıkıyor. Üstüne unide bunu bilmezsen çok sıkıntı yaşıyormuşsun. Mühendislik falan istiyorsan karekok ile yetinme bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neinname -- 1 Ocak 2018; 17:19:10 >
    karekök hocam
  • Metin çözüyorum ama zor değil bence

• Yorumu güncelledim

karekök mps yani konu anlatımlı soru bankası ile ekstremum konu anlatımlı soru bankası arasında çok fazla bir fark var mı?Karekök mps üstüne ekstremum daha iyi olur galiba,karekökün analitik soru bankasına hiç bulaşmadan
  • oğuz.10 kullanıcısına yanıt
    Karekok mps geonun iki kitabı var birincisi ucgenler ikincisi dörtgen çember daire falan. Mpsde analitik yok benim bildigim. Analitik geo soru bankası da bildiğin mps gibi üstte köşe taşı altta sorular şeklinde. Ayrıca mpsde analitik varsa o kitabı ben bilmiyorum hocam.

• Esen fasikülünü kullanıyorum ben. Hem çember analitigi de var içinde ve öğreticiliği güzel.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    hocam benım bahsettiğim yukarıda köşetaşı aşağıda 6 tane falan soru olan şekilde analitik kitabı o şekilde var karekökte.Ben bu kitabın sizde olduğunu anladım onu sormaya calıştım
  • oğuz.10 kullanıcısına yanıt
    Tamam işte onu soru bankası olarak çıkarmışlar. Mps adıyla değil.

anladım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.