Şimdi Ara

Anakin Öldü mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler 2 gün önce kalp krizi geçirdi bildiğiniz üzere.Geçen ay da intihar edip ölmemişti.Polat Alemdarı geçti adam.Şimdi ne oldu kesin öldü mü bu sefer?
    Yine prim mi bilmiyorum ama primse yemin ederim oscarlık oynuyor adam.Değilse malum zaten merkez camii'nden kaldırıcaz cenazeyi.Anakin abiciler bekleniyor ben de merak ettim şimdi.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Anakin Öldü mü?

Star Wars evreninin sevilen karakterlerinden Anakin Skywalker'ın kaderi, hayranlar tarafından merak edilen konuların başında geliyor. Pek çok spekülasyona yol açan bu soruya açıklık getirmek üzere çeşitli kaynakları araştırdık.

Anakin Skywalker'ın kalp krizi nedeniyle öldüğü yönünde iddialar mevcut. Bu iddialar, karakterin "Star Wars: Klon Savaşları" dizisinin 7. sezonunda kalp krizi geçirdiğine dair sahnelere dayanıyor. Ancak dizinin kanon olmadığı, yani Star Wars evreninin resmî hikayesinin bir parçası olarak kabul edilmediği unutulmamalı.

Öte yandan, bazı hayranlar Anakin'in kalp krizinden kurtulduğuna ve daha sonra Darth Vader olarak bilinen karanlık lorda dönüştüğüne inanıyor. Bu teori, "Star Wars: Bölüm III - Sith'in İntikamı" filmindeki sahnelere dayanıyor. Filmde Anakin, Obi-Wan Kenobi ile yaptığı düelloda vücudunun büyük bir kısmını kaybediyor ve yaşam destek sistemlerine bağlı olarak hayatta kalıyor.

Sonuç olarak, Anakin Skywalker'ın kalp krizinden öldüğü yönündeki iddialar, kanonik olmayan kaynaklara dayanmaktadır. Karakterin kaderi hala belirsizdir ve hayranlar, Star Wars evreninin gelecekteki bölümlerinde bu konuda daha fazla bilgi edinmeyi dört gözle beklemektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Anakin abi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gördüğüm en tehlikeli psikopat

• noldu lan kaçırdım ben
  • ciddi anlamda amerikanın veya rusyanın bu virüsü yok etmesi gerekiyor aksi taktirde bunun gibiler türeyecek

bkz: mayfiest. o kadar laf ederler ama hala +250 izlenir, izlemeyin işte!
  • anakin öldi mu
    ıssız tıviç kaldı mu
    endü yürek dağlanur

• quote:

Orijinalden alıntı: -Reikokuna

ciddi anlamda amerikanın veya rusyanın bu virüsü yok etmesi gerekiyor aksi taktirde bunun gibiler türeyecek

Mayfiest abim
    Edit:Onları izleyenlerden daha çok bağış atanlar gerizekalıdır.Twitch.tv türkiye kanallarına bakıldığında babakin anakin allah diyen riven luflee mayfiest gibi cisimler görmemizin sebebide bunlar yok luflee ablaları yok duygu ablaları 1v1 turnuvaları cart curt derken en çok izlenenlerde bile görünüyor bazen

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Saddam Ölmedi....Sizce
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Millete dışarda serseriler tarafından ezildiğini sòyleyerek acındırıyor.Sokak köşelerinde takılarak adam olunmuyor diye adamlık dersi verebiliyor.Fakat on numara kelebek sallamayıda biliyor.

• Ülkeden kaçma sebebi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ölmediysede öldürün gitsin
  • Ay öyle mi öyleyse olsun çünkü

• Bi 10 sezon daha gider.
  • Gerçekten mi çok mutlu oldum.

• Yayinda suan olmemis

• Okula başlamış qnq

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi reklamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: -Reikokuna

ciddi anlamda amerikanın veya rusyanın bu virüsü yok etmesi gerekiyor aksi taktirde bunun gibiler türeyecek

Aha çizmişler

• Sezon finali yaptı ölmez bence

• Adam saf kitleyi nasıl kandıracağını biliyor.Siyasete atılsa bütün saflardan oy alır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.