Şimdi Ara

anakarttaki Green power nedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaşlar msı anakart var bende biosta gözüme çarptı green power nedir etkinleştirme butonu vardı ne işe yarar yardımcı olursanız sevinirim

• Genelde gigabyte marka anakartlarda bulunan bir özellik.Farklı versiyonları var diye biliyorum.Bu programın genel özelliği(ana kart destekliyorsa) bilgisayarın en verimli güç tüketimin de çalışmasını sağlar.
    Mesela bende sadece en verimli modda çalıştırıyor ve voltajı dengeliyor.Bir arkadaşımda pc deki bütün bileşinlerin elektriklerini kontrol etmesini sağlıyordu.Pc boştayken en elektrik tüketimini en aza indirip performansa ihtiyacı olduğunda ihtiyaca göre yükseltiyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exp16

Genelde gigabyte marka anakartlarda bulunan bir özellik.Farklı versiyonları var diye biliyorum.Bu programın genel özelliği(ana kart destekliyorsa) bilgisayarın en verimli güç tüketimin de çalışmasını sağlar.
    Mesela bende sadece en verimli modda çalıştırıyor ve voltajı dengeliyor.Bir arkadaşımda pc deki bütün bileşinlerin elektriklerini kontrol etmesini sağlıyordu.Pc boştayken en elektrik tüketimini en aza indirip performansa ihtiyacı olduğunda ihtiyaca göre yükseltiyordu.

sence gren poweri etknleştiriyimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: turgutyetis

quote:

Genelde gigabyte marka anakartlarda bulunan bir özellik.Farklı versiyonları var diye biliyorum.Bu programın genel özelliği(ana kart destekliyorsa) bilgisayarın en verimli güç tüketimin de çalışmasını sağlar.

Vallahi tamamen sana kalmış.Programın çok detaylı ise; ekran kartı,ram,ana kart vs. müdahale ediyorsa ihtiyacın varsa yapılır.Örnek vermek gerekirse pc bütün gün indirme yapacaktır.En düşük güç tüketimine alırsın elektrikten tasarruf edersin.
    Benim programım çok fazla müdahale etmediği için ben kullanmıyorum.Genel olarak da pc zaten yüksek performans da çalışıyor.İmkanım olsa yapar mıyım? Evet.Ama tabi elektrikten yaptığın tasarruf atla deve olmayacaktır.Test edilmeden anlaşılamaz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: turgutyetis

quote:

Vallahi tamamen sana kalmış.Programın çok detaylı ise; ekran kartı,ram,ana kart vs. müdahale ediyorsa ihtiyacın varsa yapılır.Örnek vermek gerekirse pc bütün gün indirme yapacaktır.En düşük güç tüketimine alırsın elektrikten tasarruf edersin.
    Benim programım çok fazla müdahale etmediği için ben kullanmıyorum.Genel olarak da pc zaten yüksek performans da çalışıyor.İmkanım olsa yapar mıyım? Evet.Ama tabi elektrikten yaptığın tasarruf atla deve olmayacaktır.Test edilmeden anlaşılamaz.

tamam çok sağol

• Rica ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.