Şimdi Ara

ANAKARTLAR-İŞLEMCİLER -1 TL= İŞLEMCİ. 20 TL= ANAKART+İŞLEMCİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
6
Favori
4.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD / Intel #Intel Intel #s775 Intel #Gigabyte Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    İSTANBUL İÇİ DÜKKANIMA GELEREK TEST EDİP ALABİLİRSİNİZ... İLETİŞİM İÇİN PM ATMANIZ YETERLİ...

İNTEL CORE 2 QUAD Q8300 (4M Cache, 2.50 GHz, 1333 MHz FSB) fan dahil + gigabyte ga-g31m-es2l anakat SATILDIIII

------------------------------------------------

asus p4s800-mx anakart
    p4 2.4 ghz işlemci
    512 ddr ram
    64 mb geforce mx400 ekran kartı

hepsi set 35 tl...

-------------------------------------------

sempron 2500+ ve msi soket 754 anakart birlikte 55 tl (agp pcı ex - x200 ati oınboard ekran kartı var)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    SATILIK 775 PİN ÇİFT ÇEKİRDEK DESTEKLİ ANAKARTLAR...

---- ASUS P5KPL --- SORUNSUZ ---- SATILDI------
    Intel® Core™2 Extreme / Core™2 Duo Ready
    - Intel® Quad-core CPU Ready
    - Intel® 45nm CPU Ready
    - G31+ICH7
    - FSB 1333/1066/800MHz
    - Dual-channel DDR2 800/667
    - 4x SATA 3Gb/s
    - Gb LAN
    - 6-channel HD Audio

---- BİOSTAR G31D M7 --- SORUNSUZ ----SATILDI...

Socket LGA 775
    Supports Intel Core 2 Duo/Pentium Dual-Core/Celeron Dual-Core/Celeron 400 Series Processor
    Supports FSB 800/1066/1333MHz
    Support Intel Hyper-Threading Technology

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

işlemcilerin fanı yoktur... ELİ KULAĞINDA GİTMEK ÜZERE
    celeron 1700 işlemci (478 pin) 1 tl - 2 adet mevcut
    p4 1500 işlemci (478 pin) 3 tl - 3 adet mevcut
    p4 1600 işlemci (478 pin) 4 tl

soket 462 amd sempron 2200 - 5 tl
    soket 462 amd sempron 2300 - 6 tl
    soket 462 amd sempron 2400 - 7 tl
    soket 462 amd athlon 2400 - 9 tl

11 işlemci 25 tl toptan satılıktır...
    -------------------------------------------------------------------------------------
    amd 754 3000 işlemci 15 tl
    p4 lga 775 2.93 ghz 1 mb - 12 tl
    P4 lga 775 541 ht (1 mb) 3.2 ghz - 15 tl

DÜKKANIMDA HER TÜRLÜ 2 ÇEKİRDEK İŞLEMCİ MEVCUTTUR, PMDEN YAZARAK FİYAT BİLGİSİ VE OLUP OLMADIĞINI ÖĞRENEBİLİRSİNİZ...
    ----------------------------------------------------------------------------------------

ANAKARTLAR-İŞLEMCİLER -1 TL= İŞLEMCİ. 20 TL= ANAKART+İŞLEMCİ ANAKARTLAR-İŞLEMCİLER -1 TL= İŞLEMCİ. 20 TL= ANAKART+İŞLEMCİ ANAKARTLAR-İŞLEMCİLER -1 TL= İŞLEMCİ. 20 TL= ANAKART+İŞLEMCİ
     ANAKARTLAR-İŞLEMCİLER -1 TL= İŞLEMCİ. 20 TL= ANAKART+İŞLEMCİ ANAKARTLAR-İŞLEMCİLER -1 TL= İŞLEMCİ. 20 TL= ANAKART+İŞLEMCİ
     ANAKARTLAR-İŞLEMCİLER -1 TL= İŞLEMCİ. 20 TL= ANAKART+İŞLEMCİ
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sewok -- 17 Mart 2014; 22:23:13 >

• 915P çipseti kim dizayn ettiyse tam bir salakmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatdaki

915P çipseti kim dizayn ettiyse tam bir salakmış.

katılıyorum... bana illallah dedirtti zamanında..
  • 15 adet exper kasada aynı model anakart 4 yıl boyunca hiç sorun çıkartmadan takır takır çalıştı. Size sorun çıkartmış olması benim satmış olduğum anakartlardada sorun çıkacağı anlamına gelmez... Son 6 ay içinde satmış olduğum aynı anakarttan kullanan 4 kişidende herhangi bir geri dönüş yaşamadığıma göre bu anakartta sorun yok. Çipseti yapan yanlış yapmış bile olsa böyle yazarsanız ürünümü satmamı baltalamış olursunuz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sewok

15 adet exper kasada aynı model anakart 4 yıl boyunca hiç sorun çıkartmadan takır takır çalıştı. Size sorun çıkartmış olması benim satmış olduğum anakartlardada sorun çıkacağı anlamına gelmez... Son 6 ay içinde satmış olduğum aynı anakarttan kullanan 4 kişidende herhangi bir geri dönüş yaşamadığıma göre bu anakartta sorun yok. Çipseti yapan yanlış yapmış bile olsa böyle yazarsanız ürünümü satmamı baltalamış olursunuz...

konuşan arkadaş chipset tasarimcisi sanirim tasarimi begenmemiş Lütfen saygili olalim .
    giderken sola hafif çekme mi yapıyor ne ? , ben o kadar dedim intele ..

ilk çıkan lga anakartlardan 915 925 .. dönemin işlemcileri cayir cayir yaniyodu calişirken intel amd karşisinda düzgün bir işlemci cıkaramiyor amiral gemisine kaptan olamiyordu .. sonunda conroe mimarisine geçtide..

neysem ..
    hayirli satişlar ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilyus -- 11 Ocak 2014; 23:01:43 >

• sewok S kullanıcısına yanıt
    size pm den msj yazdim bana hemen bildirirsen iyi olur saygilar
  • bu amacsiz yorumlarin yeri degilki urun satilio uretilmio ii satislar kardes

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynı fikirdeyim, Teşekkürler...
  • "p4 lga 775 630 3.00 ghz 2 mb - 15 tl "

işlemci duruyorsa eğer talibim ;)
  • 1 tl ye işlemcileri neyle gönderiyorsunuz hocam kargo imkamları sağlanırsa anahtarlık niyetine takip
  • Maalesef kargo imkanımız kısıtlı, minimum 4 tl tutar ptt kargoyla :(
  • 1 TL te işlemci vay be
    Sürat kargo nun avea kampanyası var 4.9

Hayırlı satışlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler... dükkanıma gelip kasa alan arkadaşa hediye edebilirim 1 tl lik işlemciden...
  • MSI pm8m3-v anakartı ne kadara bırakırsınız acaba ?
  • teklif için öm
  • athlon x2 940 pin işlemciniz mevcutmudur? yada anarkartını destekeleceği muadil performansta herhangi bir model.anakartım asus m2n
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.