Şimdi Ara

Anakartlar Hakkında YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    G41-M7 V6.x anakartına sahibim ancak DX11 destekli ekran kartı almak istiyorum fakat Anakartımın DX11 ekran kartını destekleyip desteklemediğini bilmiyorum.Sitesinden Özelliklerine baktım Supports DX10
    Birde Anakartımın ZOTAC GT630 GDDR3 ve ASUS GT430 GDDR3 Ekran kartlarını destekleyip desteklemediğini bilmiyorum... VGA Slot PCI Express 2.0 Yazıyor fakat Anakartımın Teknik özelliklerinde VGA SLOT kaç olduğu yazmıyor.

NOT:Şuanda Nvdia 9800GT 1GB ekran kartını kullanıyorum...

• İşlemciniz nedir?4 çekirdekliyse hd7770 alın.2 çekirdekliyse masraf yapmayın crysis3'ü zaten düzgün oynatmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İntel Core Dua 2 E7400 2.80GHz İşlemci
    DDR 2 (3GB) ram
    İşletim sistemi 7
    Ekran kartı Nvida 9800GT

Sistemim budur... Ve Anakartım hd7770 ekran kartını desteklemiyor diye biliyorum.. Tavsiye ettiğiniz sistem varsa lütfen yazın bende ona göre PC'yi yeniliycem Ve evet Crysis 2 İçin YENİLİYCEM :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cllasman -- 28 Şubat 2013; 8:56:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cllasman

İntel Core Dua 2 E7400 2.80GHz İşlemci
    DDR 2 (3GB) ram
    İşletim sistemi 7
    Ekran kartı Nvida 9800GT

Sistemim budur... Ve Anakartım hd7770 ekran kartını desteklemiyor diye biliyorum.. Tavsiye ettiğiniz sistem varsa lütfen yazın bende ona göre PC'yi yeniliycem Ve evet Crysis 2 İçin YENİLİYCEM :))

İşlemciye overclock yaparım diyorsanız hd7770 alın.Pcı express 3'ün geriye uyumluluğu var,yani sorun olmaz.Daha düşük bir kart alacaksanız almayın,şu anki kartınızla yaklaşık aynı performansı verir gt630.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OvercLocK için YARDIM.
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.