Şimdi Ara

Anakartın pilini değiştirdim ama ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Anakartımın pilini bilgisayarın saati sürekli geri kaldığı için değiştirdim..
    Dün gece kasayı elektrik prizinden çıkardım ve pili söktüm..Bu sabahta yeni pili taktım..Bilgisayarım ilk açılışında küçük bir hata verdi..Sanıyorum türkçesi işlemcinin değiştiğiyle ilgili birşeydi.
    del basıp biosa girdim..saat ve tarihi ayarlayıp çıktım sadece..

Şu an bilgisayar çalışıyor..Ama biosta tarih ve saat ayarları dışında başka birşey yapmam gerekli mi bilmiyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurcoskun

Arkadaşlar merhaba,
    Anakartımın pilini bilgisayarın saati sürekli geri kaldığı için değiştirdim..
    Dün gece kasayı elektrik prizinden çıkardım ve pili söktüm..Bu sabahta yeni pili taktım..Bilgisayarım ilk açılışında küçük bir hata verdi..Sanıyorum türkçesi işlemcinin değiştiğiyle ilgili birşeydi.
    del basıp biosa girdim..saat ve tarihi ayarlayıp çıktım sadece..

Şu an bilgisayar çalışıyor..Ama biosta tarih ve saat ayarları dışında başka birşey yapmam gerekli mi bilmiyorum..

Pili çıkarıp yeni pili takınca biosu sıfırlamş oluyorsnuz...dolayısıyla ilk açılışta biosa yönlendiriyor sizi..hiç bir sorun yok..siz kullanmaya devam edin
  • biosa tekrar dan load setup default yap.
  • bios üzerinde önceden ayarlamış oldunuz ayarınız yoksa saat tarih ayarları yap tamamdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KEREM04283

bios üzerinde önceden ayarlamış oldunuz ayarınız yoksa saat tarih ayarları yap tamamdır.

bende öyle yaptım sadece..teşekkür ederim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BIOS Pilini Bulamıyorum...
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.