Şimdi Ara

Anakartımda USB 3 girişini bulamadım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni bir kasa aldım. Kasanın ön panelinde USB 3 girişi var. Ancak anakartımda(MSI A68HM-E33-V2) bağlantı yerini bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Eğer anakartımın üzerinde USB 3 girişi yoksa ben 20 pin USB 2 dönüştücü kullanarak kasamın ön panelindeki USB panelini USB 3 olacak şekilde kullanabilir miyim?

Teşekkürler...

Anakartımda USB 3 girişini bulamadım. Anakartımda USB 3 girişini bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuducuk -- 18 Mart 2016; 15:39:55 >

• fuducuk kullanıcısına yanıt
    Anakartında usb 3.0 var fakat sadece arka tarafta. Maalesef ön panele desteği yok. Ön panele usb 3.0 verebilmesi için 19pin bir port olması lazım board üzerinde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efe Yakup Karahanlı -- 18 Mart 2016; 16:26:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfeYakupKarahanlı

Anakartında usb 3.0 var fakat sadece arka tarafta. Maalesef ön panele desteği yok. Ön panele usb 3.0 verebilmesi için 19pin bir port olması lazım board üzerinde...

O zaman mecbur sadece arka tarafı kullanacağız...

20 pinden dönüştürücü kullansak, bu dönüştürücü ile USB 2'ye bağlasak USB 3 performansı alamayız değil mi, bilginiz var mı bu konuda?

Teşekkürler...

Dönüştürücüyle olacağını sanmıyorum. Çünkü usb 2 ve 3 birbirinden farklı. Öyle olsaydı usb 3 flashı 2ye taktığında 3 hızı alırdık. Ya da usb 2 belleği 3 girişine takınca da 3 hızı alırdık. Ama yine de araştır.
  • Sanıyorum haklısınız. Bu durumda en fazla ön paneli USB 2 modunda kullanabiliriz.

İlgi ve alâkanız için teşekkür ediyorum...
    Kolay gelsin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağolun..

Benim gibi bu sorunu yaşayan arkadaşlar şu ürünü alıp en azından ön paneli USB 2 oalrak kullanabilirler;

http://www.ebay.com/itm/USB-2-0-9Pin-Motherboard-Female-to-USB-3-0-20Pin-Housing-Male-Adapter-Cable-AUBA-/191674225395?hash=item2ca0ac92f3:g:qVUAAOSwDk5TxOLL

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.