Şimdi Ara

Anakartıma Uygun Ekran Kartı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 4870 psu eski ise yetmeyebilir. 6750 yi 2 sene kullandım psu konusunda sıkıntı olmaz bf3 low da her türlü oynatır ama fazla bir şey bekleme sonuçta her şey ekran kartı değil ve 4850 alacağına kesinlikle 6750 al directx 11 desteği bu devirde çok önemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: FTX58

4870 psu eski ise yetmeyebilir. 6750 yi 2 sene kullandım psu konusunda sıkıntı olmaz bf3 low da her türlü oynatır ama fazla bir şey bekleme sonuçta her şey ekran kartı değil ve 4850 alacağına kesinlikle 6750 al directx 11 desteği bu devirde çok önemli
    quote:

Orijinalden alynty: FTX58

4870 psu eski ise yetmeyebilir. 6750 yi 2 sene kullandym psu konusunda sykynty olmaz bf3 low da her türlü oynatyr ama fazla bir ?ey bekleme sonuçta her ?ey ekran karty de?il ve 4850 alaca?yna kesinlikle 6750 al directx 11 deste?i bu devirde çok önemli

Bilgisayar eski psu yetmeyebilir yinede resmini bi atayym belki yeter

Anakartıma Uygun Ekran Kartı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gangstamonlu -- 8 Ocak 2015; 22:53:02 >

• yetmez hocam 4870 de 2 tane 6 pin güç girişi var zorlamaya değmez. baksana psu 12v da toplam 228 watt veriyor.
  • quote:

yetmez hocam 4870 de 2 tane 6 pin güç girişi var zorlamaya değmez. baksana psu 12v da toplam 228 watt veriyor.

1 tane daha kart buldum hocam 70 tlye bf3 ü açar sanırsam fakat güç kaynağının yeticeğinden şüpheliyim. Linkide vereyim

Sapphire HD 3870

Bi sorum daha olucak 512 mb 256 bit ekran kartlarımı yoksa 1 gb 128 bit ekran kartlarımı daha iyi performans verir ? hangi kartlara daha cok yönelmeliyim ?

Bi soru daha ekleyeyim. Ekran kartlarında ddr3 ddr2 vs var bunlar önemlimidir benim ram ddr2 ama ekran kartını ddr3 veya ddr4 alırsam sıkıntı çıkarmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gangstamonlu -- 9 Ocak 2015; 18:11:31 >

• kart çok eski ve gereğinden pahalı en fazla 50tl ederi var. birde 3870 çok eski güç tüketimide 4870 den biraz daha azdır. bellek bit önemli değil önemli olan mimaridir ve sizin için ne kadar güncel olursa o kadar iyi
  • quote:

kart çok eski ve gereğinden pahalı en fazla 50tl ederi var. birde 3870 çok eski güç tüketimide 4870 den biraz daha azdır. bellek bit önemli değil önemli olan mimaridir ve sizin için ne kadar güncel olursa o kadar iyi

Peki sizin önerebilceğiniz bi kart varmıdır ben pek anlamadığım için ?
  • Ekleyeceğim bir şey daha var şimdi benim anakart slotu pcıex16 fakat buna pcıe 2.0 ekran kartı taksam sorun yaşarmıyım ?
  • up
  • Anakartin pci-e destekliyor ancak sistemin cok eski cok fazla yatirim yapma ikinci el ucuz bir ekran karti al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.