herkese ii akşamlar ben yeni ekran kartı almak istiyorum ama pc im desteklermi desteklemezmi bilmiyorum anakart: asus P5B-MX/WİFİ-AP işlemci: intel 1,86 care duo ram: 1gb kingston ddr2 ekran: 22' LG buna uygun özellikle ekran büyük olduğu ve oyunları yüksek çözünürlükte oynamak için 110 liraya kadara ekran kartı önerirmisiniz yeni çıkan oyunları ii şekilde oynamak için...
Yeni cıkan oyunlar iyi bir şekilde oynamayı bırak, şimdiki oyunları orta seviyede zor oynarsın 110ytl ile 2. el ürünlere bak.
quote:
Orijinalden alıntı: fhr-d
herkese ii akşamlar ben yeni ekran kartı almak istiyorum ama pc im desteklermi desteklemezmi bilmiyorum anakart: asus P5B-MX/WİFİ-AP işlemci: intel 1,86 care duo ram: 1gb kingston ddr2 ekran: 22' LG buna uygun özellikle ekran büyük olduğu ve oyunları yüksek çözünürlükte oynamak için 110 liraya kadara ekran kartı önerirmisiniz yeni çıkan oyunları ii şekilde oynamak için...
Bu systemin yüxek çözünürlükte yeni çıkan oyunları oynıyabilmesi zor. 1 çok oyun için 1gb ram yetersiz. 1 çok yeni oyun için'de CPU yetersiz.
illede yüxek çözünürlük için 1gb bellei olan 1 VGA alman gerekir, 110tl'ye işe yarar 1gb VGA alabilmen zor.