Merhaba dostlar. 5 senelik, emektar bir bilgisayarım var. Çöpe gitmesini sitemiyorum, o yüzden ufak ufak parça yenilemeye karar verdim. Anakartın modeli
Gigabyte GA-MA790XT-UD4P
Toplam 400 lirayı geçmeyecek şekilde CPU ve GPU önerilerine ihtiyacım var, tabii ki anakarta uygun olmalı. Sadece GPU önerinizi de yapabilirsiniz, CPU'yu şimdilik erteleyebilirim.
ekran kartı olarak bu ikisi işini fazlasıyla görür.darboğazda yapmaz.bu ikisinden r7 265 i tavsiye ederim en son nesil olduğu için.ama 2 gb hd 7850 de yavana atılmayacak karttır
quote:
Orijinalden alıntı: canguler917
bence o işlemci seni 1 sene daha rahat götürür.ekran kartı almanı tavsiye ederim.
ekran kartı olarak bu ikisi işini fazlasıyla görür.darboğazda yapmaz.bu ikisinden r7 265 i tavsiye ederim en son nesil olduğu için.ama 2 gb hd 7850 de yavana atılmayacak karttır
Teşekkürler mesajınız için ama bir yanlış anlaşılma olmuş sanırım.
İkisi için toplam 400 lira bütçe belirlemiştim. Açıkçası bu kadar eski bir bilgasayar için GPU'ya 400 lira vermek içimden gelmiyor :)
GPU için şuan max. 200-250 lira ayırabilirim. Cevabınızı bekliyorum.
Şu kartı gözüme kestirdim, yorum yapabilecek olan var mı bu kartla ilgili?
whopper34W
kullanıcısına yanıt
ben anladım dediğini.benim tavsiyem işlemciye bu sene dokunmayıp 400 tl lik bir ekran kartı alman.seneyede bir bütçe oluşturup işlemciyi alman.yoksa 250 tl lik ekran kartıyla 200 tl lik işlemciye çok performans farkı olmaz zaten
Teşekkürler, önerilerinizi göz önünde bulunduracağım.