Şimdi Ara

Anakart ve kasa tavsiyesi lazım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar cevap alamayınca buraya da açayım dedim. 2-3 güne toplayacağım çünkü..

4790k
    Gtx 970
    8 ram
    1 Tb hdd + 120 Ssd

Anakart, kasa ve psu seçemedim.

Kasa ve psu için 500 civarı bütçem var. Anakart içinde 500₺.

Anakart konusunda gigabyte z97x gaming 5 düşünüyordum fakat wifisi yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Giga Gaming 5 serisi cok begenilen bir kart. Illa wifi ariyorsaniz baska modellerede bakabilirsiniz ama gaming 5 ten vazgecmeyin derim. Kasa olarak ağir duruslu kaliteli heybetli bir kasa istiyorsaniz cooler master rc 690 serilerine bakabilirsiniz parasinin hakkini veriyor evladiyelik :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ontwerper kullanıcısına yanıt
    Wifili anakart almazsam kablo takmam gerekecek sanırım... Modem salonda pc odamda zor olacak gibi gözüküyor..

• Wifi adaptorler var ekstradan usb girisine takiliyor fiyatlarida uygun, 30 50 tl arasi bulabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alcest kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin ihtiyacınız olan şey 10 - 15 metrelik ethernet kablosu ile duvar kablo klipsi. İnternet hızınızın 1 kb olsa bile yavaşlamasına değmez Wi-Fi.

Anakart ve kasa tavsiyesi lazım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müddeiumumi -- 30 Ekim 2014; 1:19:14 >
  • Tamam öyleyse anakart olarak 1-2 ay önce bu fiyata giga z97x gaming 5 tavsiye ediliyordu hala öyle mi? Ayın 1 in de toplayacağım da.

• alcest kullanıcısına yanıt
    Z97 anakart tavsiyesi isteyen biri olarak fikir belirtmem doğru olmaz; ben de sizinle aynı durumdayım. Ama bahsettiğiniz model o fiyat civarında forumda sıkça önerilen bir model. Hatta benim başlığa gelen cevaplardan birini ekleyeyim; yorum KızılejdeR kullanıcısına ait:

" Benim önerim Gigabyte Z97x Gaming 5 olur. Hem 8 gerçek phase bulundurması, hem de SiRA12DP gibi oldukça az ısı üreten ve buna rağmen günlük kullanımda toplamda 160+ amper çıkış gücüne sahip olması, bulunduğu fiyat seviyesi için fazlasıyla iyi. 700TL+ bütçe var ise, 500TL civarına bunun gibi bir anakart alıp, geri kalan para ile 4790K almak daha mantıklı.
    http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=10009 "

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kasa ve Kasa Fanı Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    İşlemci Ve Anakart Önerisi
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.