Şimdi Ara

Anakart ve Ekran Kartım Uyuşmuyor mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar benim eski ekran kartım ATI HD 5450 1 gb 64 bit idi performansı pekte kötü değildi ancak soğutucusu çok pasif kalıyordu bende yeni bir ekran kartı almaya karar verdim sipariş verdim ve geldi bu arada ekran kartı Sapphire HD 6670 2 gb 128 bit DDR3 arkadaşlar taktım ama sonucu gördüğüm zaman şoke olmuştum her şeyde takılma vardı videolarda kare kare ilerliyordu sesler atlıyordu masaüstünde dolaşmak bile ekran kartına yükleniyordu ekran kartının performansının bu olmadığını biliyordum acaba ekran kartım ile anakart mı uyuşmuyor bilmiyorum arkadaşlar Sapphire HD 6670 2 gb 128 bir DDR3 ile uyuşan bir anakart tavsiyesi yapabilirmisiniz acaba yada sorun nedir yardımcı olabilirmisiniz Intel(R) Pentıum(R) D CPU 2.80 GHz 2.80 GHz RAM 2 GB (4 gb ram almayı düşünüyorum) Bu arada arkadaşlar ekran kartını sipariş ederken aşağıda Minimum 400 W ve daha kaliteli bir güç kaynağı ile çalıştırılması tavsiye edilir diyordu benim kasada 300 W yazıyor bunda bir sakınca varmıdır varsa nasıl arttırabilirim şimdiden yardımlarınızı bekliyorum bu arada anakartımın markasını bilmiyorum nasıl bakılacığını söylerseniz sevinirim

• Valla arkadasim bir sey anlamadim anlattiklarindan 6 satir onumde bilgi var gibi gorunuyor ama bos yani. oncelikle sisteminizin parcalarini
    foxconn anakart
    pentium d 2.8 diye degilde..

foxconn 945gmf anakart
    pentium d 805 2.8 533mhz dual core işlemci gibi detayli vermeniz iyi olacaktir. Parcalari derken 2 parca degil herseyi yazin gerekli gereksiz...

ikinci olarakta kare kare ne oluyor? driver tanittiniz mi? tanitmadiniz mi? hangi işletim sistemini kullaniyorsunuz? kac bit? ben bunlar olmadan size yardim etmem. etmeye calisanda size daha cok zarar verebilir...

parcalarinizi ogrenmek icin anakart vs cpu-z programini kullanabilirsiniz. ram marka modeline kadar programda gorulebilir. psu icinde mutlaka kasa icine bakmaniz gerekli...
  • quote:

Orijinalden alıntı: exeter

Valla arkadasim bir sey anlamadim anlattiklarindan 6 satir onumde bilgi var gibi gorunuyor ama bos yani. oncelikle sisteminizin parcalarini
    foxconn anakart
    pentium d 2.8 diye degilde..

foxconn 945gmf anakart
    pentium d 805 2.8 533mhz dual core işlemci gibi detayli vermeniz iyi olacaktir. Parcalari derken 2 parca degil herseyi yazin gerekli gereksiz...

ikinci olarakta kare kare ne oluyor? driver tanittiniz mi? tanitmadiniz mi? hangi işletim sistemini kullaniyorsunuz? kac bit? ben bunlar olmadan size yardim etmem. etmeye calisanda size daha cok zarar verebilir...

parcalarinizi ogrenmek icin anakart vs cpu-z programini kullanabilirsiniz. ram marka modeline kadar programda gorulebilir. psu icinde mutlaka kasa icine bakmaniz gerekli...

yani ben aslında sadece istediğim Sapphire HD 6670 2 gb 128 bit DDR3 bu ekran kartına uygun bir anakart satın almak istiyorum sadece tavsiye istedim neye göre uyuştuğunu bilmediğim için bu arada kare kare derken yani internet hızından kaynaklanan bir problem değil alttaki çubuk full doluyor sesler atlıyor videolar takıla takıla ilerliyor ekran kartı 128 bit driver tanıttım xp işletim sistemini kullanıyorum cpu-z programını indirdim pentium d
    915 gözüküyor ismi bu arada diğer sekmeleri gezdiğimde type kısmında DDR2 yazıyor benim ekran kartım DDR3 bu yüzden bir uyuşmazlık söz konusu olabilirmi ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.