Şimdi Ara

Anakart üzerindeki bileşenleri sökmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bi termal macun deiştirme işlemi yapçam ama işlemci soğutucusu tam olarak nasıl çıkar bilmiyorum. iyice gözden çıkardığım beyaz 2003 eskort bilgisayarın işlemci soğutucusunu çıkarırken çat çut kırdım galiba. ama ayrıntılı olarak anlatılan bir link varsa lütfen verin. Teşekkürler

• hocam bilen biri varsa ona yaptır. en önemli parça üstünde bilmediği hareketleryapma elinde kalır para ödersin.
  • söktüm hocam macun yenileyip taktım ... orda bi çıkıntı var tornavidayla abanıp çıkıyomuş. zaten pc çöp kıvamında amd athlon
  • quote:

Orijinalden alıntı: multiTYRT

söktüm hocam macun yenileyip taktım ... orda bi çıkıntı var tornavidayla abanıp çıkıyomuş. zaten pc çöp kıvamında amd athlon

bence sök tak sakın korkma başka türlü öğrenemessin ben sıfır bilgisayarımı aldıgım gün söktüm heryerini başka türlü öğrenemessin
  • hocam bende ilk mesajda bahsettiğim beyaz eskortun soutucuyu kırarak ve dağıtarak çıkarmıştım. sonra çıkarınca bi baktım orda bi yer var tornavidayla bassak oluyomuş sonrada hocam kırık kırık tutturdum bi şekilde yeniden çalıştırdım darısı laptopuma

• yinede ısı değerini gösteren bir program ile ısı konrolü yampanı öneririm.

bir hafta önce bende termal yeniledim ısı kontrolünde 70-80leri görünce şaşırdım meğer soğutucu ile işlemci arasında boşluk kalmış şimdi ise boşta 28-29 derece
  • yok yok onu çok iyi oturttum soğutucuyu. zaten bişey olsa hiç üzülmicem artık çoook eskidi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multiTYRT -- 21 Eylül 2011; 19:32:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.