Şimdi Ara

ANAKART ÜZERİNDE SERİ PORT YOK ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • EPOX 8RDA3+ model anakartın çıkışlarında seri port yok ve onboard olarak 2 adet var. Fakat bende bu anakartın kablo ve kitapçığı yok. Elimde bir adet eski tip bir anakarta ait onboard çıkışı seri port alabilmeyi sağlayan aparat var fakat bundada 9pin ve 10. pin kapatılmış. Benim boardda 10 pin var ve aparatın 10. pin kapalı olduğu için olmuyor anakarta. Bende aparattaki 10 pin. tıkıyan nesneyi çıkardım fakat asıl sorum epox 8rda3+ üzerinde pin sırılaması nasıl 1. pin hangisi . kitapçık olmadığı için ve anakarttada göremedim sıralama yı yardımcı olursanız sevinirim. Son olarak eski tip apartta pin diziilişi standartmıdır?



  • 2004 senesinde bir ardaşıma almıştım aynı motherboard dan amd için süper bir overclock boardu.
    Google da araştırman daha mantıklı olur bence.Daha fazla bilgiye erişirsin.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: LoBeNzO

    EPOX 8RDA3+ model anakartın çıkışlarında seri port yok ve onboard olarak 2 adet var. Fakat bende bu anakartın kablo ve kitapçığı yok. Elimde bir adet eski tip bir anakarta ait onboard çıkışı seri port alabilmeyi sağlayan aparat var fakat bundada 9pin ve 10. pin kapatılmış. Benim boardda 10 pin var ve aparatın 10. pin kapalı olduğu için olmuyor anakarta. Bende aparattaki 10 pin. tıkıyan nesneyi çıkardım fakat asıl sorum epox 8rda3+ üzerinde pin sırılaması nasıl 1. pin hangisi . kitapçık olmadığı için ve anakarttada göremedim sıralama yı yardımcı olursanız sevinirim. Son olarak eski tip apartta pin diziilişi standartmıdır?


    portların bir standardı vardır sıralaması değişmez.

    resimde gördüğünüz gibi yazması gerek

     ANAKART ÜZERİNDE SERİ PORT YOK ?

    anakartınız bundan mı ?

     ANAKART ÜZERİNDE SERİ PORT YOK ?

    10. pine denk gelen yeri bir iğneyi ısıtıp delin




  • hocam fakat benim boardda sıralama numaraları yok , fakat pinlerin kenarında daha kalın köşeli olarak yarım kare simgesi çizilmiş. Acaba bu 1. pin mi demek ? kusura bakmayın epox şirketi kapandığı için site erişimlerinde birçok kısıtlama var ve bu yüzden board kitapçıklarına erişemiyorum.
  • sıralama değişmez standart rsimdeki JP6 seri port daki 1 nolu pin nerdeyse sizdede öyledir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.