Şimdi Ara

ANAKART TAVSİYE 200 YTL KADAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yeni anakart alacam fakat bütçe 200 ytl bana 200 ytl alınacak en iyi anakartı söylerseniz sevinirim marka önemli değil

• kardeş gigabyte p35 ds3l almanı öneririm. birdaha kasanın içini açmassın. bu fiyat aralığında msı p35 neo2 fr var ama onunda çarpanı düşmüyo. bence sen gigabyte al.kafanı dinle
  • quote:

Orjinalden alıntı: rotasız18

kardeş gigabyte p35 ds3l almanı öneririm. birdaha kasanın içini açmassın. bu fiyat aralığında msı p35 neo2 fr var ama onunda çarpanı düşmüyo. bence sen gigabyte al.kafanı dinle

düşüyor arkadaşm düşüyor kullanmadan mı yorum yapıyorsunuz yoksa duyduğunuza göremi?
    ben neo2 derim
  • arkadaşlar bu fiyata göre elimde 2 seçenek kalıyo MSI P35 Platinum ve Gigabyte GA-P35C-DS3R bu ikisinin arasında kaldım sizce hangisi daha benim için özellikle overcloking açısından sizden tavsiye bekliyorum
  • bugun vatanda indirim varmış asus p5k e-wifi ap aldım 198 ytl ye almak istiyodum ama 270 ytlyiydi ama bu güne özel aradığımı buldum
  • quote:

Orjinalden alıntı: yanlızkurt195

bugun vatanda indirim varmış asus p5k e-wifi ap aldım 198 ytl ye almak istiyodum ama 270 ytlyiydi ama bu güne özel aradığımı buldum

iyi tercih ve iyi şans
    hayırlısı olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    850.000 TL ye kadar tavsiye
    2 yıl önce açıldı
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.