Bildirim
ANAKART TAVSİYE 200 YTL KADAR
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
kardeş gigabyte p35 ds3l almanı öneririm. birdaha kasanın içini açmassın. bu fiyat aralığında msı p35 neo2 fr var ama onunda çarpanı düşmüyo. bence sen gigabyte al.kafanı dinle -
quote:
Orjinalden alıntı: rotasız18
kardeş gigabyte p35 ds3l almanı öneririm. birdaha kasanın içini açmassın. bu fiyat aralığında msı p35 neo2 fr var ama onunda çarpanı düşmüyo. bence sen gigabyte al.kafanı dinle
düşüyor arkadaşm düşüyor kullanmadan mı yorum yapıyorsunuz yoksa duyduğunuza göremi?
ben neo2 derim -
arkadaşlar bu fiyata göre elimde 2 seçenek kalıyo MSI P35 Platinum ve Gigabyte GA-P35C-DS3R bu ikisinin arasında kaldım sizce hangisi daha benim için özellikle overcloking açısından sizden tavsiye bekliyorum -
bugun vatanda indirim varmış asus p5k e-wifi ap aldım 198 ytl ye almak istiyodum ama 270 ytlyiydi ama bu güne özel aradığımı buldum -
quote:
Orjinalden alıntı: yanlızkurt195
bugun vatanda indirim varmış asus p5k e-wifi ap aldım 198 ytl ye almak istiyodum ama 270 ytlyiydi ama bu güne özel aradığımı buldum
iyi tercih ve iyi şans
hayırlısı olsun
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X