Şimdi Ara

Anakart tamiri mi yoksa yeni pc mi *?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar laptopum kendi kendine kapanıyordu en son bir kapandı bir daha açılmadı 2 ay önce. Powera basınca ışık falan yanıyor ama ekranda tek bir nokta görüntü olmuyor. 2 yere gösterdim iki tamirci de anakart dedi. Hatta ikincisi anakart darmadağın olmuş dedi falan. 450-500 tl fiyat biçtiler. anakart siparişi vericez falan ddiler ama onaylamadım tamir işlemini. 4 yıllık bir notebook sonucta 500 tl veremem tamirine çünkü zaten 1000 tlye almıştım.

Asus k53SJ model bilgisayarım. i3 işlemcili 3gb ram ve 1 gb ekran kartı var. Ama yeni pclere bakıyorum şuan aynı bu özelliklerde yani i3lü 1 gb ekran kartlı pcler 1.500 - 2000 tl. Hatta çoğu 1200-1500 tl arası fiyatı olan notebooklarda ekran kartı bile dahili artık harici ekran kartı yok.

Gidip celeron işlemcili dandik birşey yada grundig gibi bir marka da almak istemiyorum. Sizce ne yapsam tamir ettirsem mi ?

• Captain.America kullanıcısına yanıt
    Anakartın komple değişimi zaten 450 TL tutar. 500'e ne tamiri anlamadım?
    Sıfır anakartın fiyatı 500 bile olsa bence yenisini al.
    4 senelik notebook'da; ekran ömrü-pil ömrü-menteşe ömrü-klavye ömrü yarıdan aza inmiştir.

Örnek :

HP 15-G004NT AMD A8-6410 2.0GHz 4GB 750GB 15.6" Taşınabilir Bilgisayar K0X32EA

100 TL Fİnansbank parapuan ile 999 TL'ye gelir.

Sitede biraz daha pahalı ve güzel notebooklarda var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captain.America

Arkadaşlar laptopum kendi kendine kapanıyordu en son bir kapandı bir daha açılmadı 2 ay önce. Powera basınca ışık falan yanıyor ama ekranda tek bir nokta görüntü olmuyor. 2 yere gösterdim iki tamirci de anakart dedi. Hatta ikincisi anakart darmadağın olmuş dedi falan. 450-500 tl fiyat biçtiler. anakart siparişi vericez falan ddiler ama onaylamadım tamir işlemini. 4 yıllık bir notebook sonucta 500 tl veremem tamirine çünkü zaten 1000 tlye almıştım.

Asus k53SJ model bilgisayarım. i3 işlemcili 3gb ram ve 1 gb ekran kartı var. Ama yeni pclere bakıyorum şuan aynı bu özelliklerde yani i3lü 1 gb ekran kartlı pcler 1.500 - 2000 tl. Hatta çoğu 1200-1500 tl arası fiyatı olan notebooklarda ekran kartı bile dahili artık harici ekran kartı yok.

Gidip celeron işlemcili dandik birşey yada grundig gibi bir marka da almak istemiyorum. Sizce ne yapsam tamir ettirsem mi ?

hiç uğraşma. yerinde olsam yeni laptopa vereceğim parayla masaüstü toplardım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 Slim mi yoksa normal mi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.