Şimdi Ara

anakart prblemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostgece -- 29 Mayıs 2008; 11:45:47 >

• merhaba arkadaşım
    Öncelikle Kullandığınız işletim sisteminin XP olduğunu varsayarak yapmanız gerekenleri yazmak istiyorum

Masaüstünde Bilgisayarim ikonuna sağ tıklayın>Özellikler>Gelişmiş>Başlangıç ve Kurtarma Seçenekleri Menüsünden Ayarlar bölümüne girin orada alt kısımda Sistem bir hatayla karşılaştığında Windows XP'nin bir log tutup tutmadığını görebilirsiniz.

Ilk iki secenekteki kutucukları işaretleyin.Üçüncüsünü işaretlemeyin.Böylece sistem mavi ekran verdiğinde hata mesajını not alabilirsiniz.

Debug (Hata ayıklama) menusunde ise Small ya da Kernell memory dump secili olsun

Dump dosyasinin tutulacagi bolum olarak da %SystemRoot%\MEMORY.DMP seçili olması gerekiyor.Yani mavi ekran alırsanız hata logları C:\Windows\Minidump klasöründe olacak...

Bu anlattıklarımı Windows XP kullandığınızı ve sisteminizin C Partition'unda kurulu olduğunu varsayarak anlattım.Umarım yardımcı olur.Ilginiz için teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    anakart arıza
    13 yıl önce açıldı
    Ekran kartı, anakart sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.