Şimdi Ara

(Anakart pin'ini yamultmuşum) Yeni toplanan kasa, ekran gelmeme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önceden vatandan aldığım pc parçalarını evde topladım, tv'ye bağlayıp açtığımda pc çalışıyordu(fanlar dönüyor,ekran kartıda çalışıyor)
    Ama ekrana görüntü gelmiyor. tv'de bozukluk olduğunu düşünmüyorum.çünkü ps3 vs xbox 360'da kullanıyorum aynı tv'de hdmi girişinden, ramleri, ekran kartını çıkarıp tekrar taktım ama hala görüntü gelmedi.Acaba sorun ne olabilir?
    Malesef işlemcinin grafik biriminden açmayı denedim ama o da olmadı. Sadece pc çalışıyor yine görüntü gelmiyor.
    İşlemciyi takarken 1-2 tane anakart pin'ini yamultmuşum.Garanti halledebilir mi? Garanti yapmazsa bana kaça patlar?
    Sistemim şöyle:
    intel i5 4460 işlemci
    msi z97 pc mate anakart
    corsair graphite 230t kasa
    corsair 650w 80 plus güç kaynağı
    msi r9 380 4gb ekran kartı
    thermaltake nic f3 işlemci soğutucu
    seagate 2tb harddisk
    samsung 850 evo 250gb ssd
    Acaba hangi parçada sorun olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faşo_Maho -- 3 Ocak 2016; 13:58:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up

• Ekran kartının ve anakartın marka/modeli nedir?
    Kimi kartlar HDMI'a sadece Windows ortamında görüntü veriyor. 2. monitör muamelesi yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KillForYou!

Ekran kartının ve anakartın marka/modeli nedir?
    Kimi kartlar HDMI'a sadece Windows ortamında görüntü veriyor. 2. monitör muamelesi yapıyor.

Ekran kartım msi r9 380 4gb
    Anakartım msi z97 pc mate
  • up
  • Ekran kartını söküp TV'yi onboard HDMI çıkışına takıp dener misin?
  • quote:

Ekran kartını söküp TV'yi onboard HDMI çıkışına takıp dener misin?

Eve gidince mutlaka denicem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Up
  • Denedin mi? Görüntü alamadın mı?

• quote:

Denedin mi? Görüntü alamadın mı?

Malesef bu da işe yaramadı.
    En iyisi işlemci soğutucusunu çıkarıp anakart pinlerine bakmak,umarım bişey olmamıştır.

• Up

• İşlemci değişir ayrıca garantisi kalmamış içini açmışsın müdahale edilmiş işlemi görür artık çok dikkatli cımbız ile iğneleri kurmadan düzeltebilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: carso

İşlemci değişir ayrıca garantisi kalmamış içini açmışsın müdahale edilmiş işlemi görür artık çok dikkatli cımbız ile iğneleri kurmadan düzeltebilirsin

Anakart kimlere yaptırılabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faşo_Maho

Önceden vatandan aldığım pc parçalarını evde topladım, tv'ye bağlayıp açtığımda pc çalışıyordu(fanlar dönüyor,ekran kartıda çalışıyor)
    Ama ekrana görüntü gelmiyor. tv'de bozukluk olduğunu düşünmüyorum.çünkü ps3 vs xbox 360'da kullanıyorum aynı tv'de hdmi girişinden, ramleri, ekran kartını çıkarıp tekrar taktım ama hala görüntü gelmedi.Acaba sorun ne olabilir?
    Malesef işlemcinin grafik biriminden açmayı denedim ama o da olmadı. Sadece pc çalışıyor yine görüntü gelmiyor.
    İşlemciyi takarken 1-2 tane anakart pin'ini yamultmuşum.Garanti halledebilir mi? Garanti yapmazsa bana kaça patlar?
    Sistemim şöyle:
    intel i5 4460 işlemci
    msi z97 pc mate anakart
    seagate 2tb harddisk

İşlemci senin sorunun yamuldu yazmışsın işlemci alman yeterli anakart tamiri uzun ömürlü değil tavsiye etmem anakart lık durum yok görmek gerekir tabi sorunun neyden kaynaklı olduğunu

• quote:

Orijinalden alıntı: carso

quote:

Orijinalden alıntı: Faşo_Maho

Önceden vatandan aldığım pc parçalarını evde topladım, tv'ye bağlayıp açtığımda pc çalışıyordu(fanlar dönüyor,ekran kartıda çalışıyor)
    Sistemim şöyle:
    intel i5 4460 işlemci
    msi z97 pc mate anakart
    seagate 2tb harddisk

İşlemci senin sorunun yamuldu yazmışsın işlemci alman yeterli anakart tamiri uzun ömürlü değil tavsiye etmem anakart lık durum yok görmek gerekir tabi sorunun neyden kaynaklı olduğunu

İşlemcide sorun yok herhalde. Anakartın 1-2 pini yamulmuş önce vatana götürüp sorarım ne yapılabilir diye. Olmazsa cımbızla falan halletmeye çalışıcam.

• Faşo_Maho kullanıcısına yanıt
    Parasız bişey asla yapmaz boşuna yorulma oraya müdahale etmemiş olsaydın o zaman tamamdı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.