Şimdi Ara

Anakart pin düzeltme yapan teknik servis tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Msi pro z790 wifi-a anakartım var ve bi şekilde pinler yamulmuş ancak sistemim sorunsuz çalışıyor, düzelttirebileceğim bir yer bulamadım, önerebileceğiniz teknik servis mevcut mudur ?

• Pin düzeltmekle uğraşmaz çoğu yer. Çünkü duruma göre çok vakit alan bir iş. Bga cihazıyla direkt soket değiştirirler. Eğer elinizden geliyosa kendiniz yapın. z97 anakartımda kendim düzeltmiştim 1-2 günde sonra görüntü almıştık 

Soketler de pahalıdır diye düşünüyorum ancak bi yerden başlamam gerek en azından yaptırıp satmak istiyorum, halihazırda kullanabiliyorum ancak takıntılıyım ve yaptırıp elden çıkarmam gerek. Bu işte uzman bi yer bulsam da ücrette anlaşırız :D

Hocam tamirli anakarta kolay kolay kimse yanaşmaz, yaptırmak da riskli ısıdan diğer bileşenler etkilenebilir yada pcb kabarabilir.. 9.5kya eli yüzü düzgün 0 kart alınıyor. Yaptırmadan ucuza verin gitsin yada elle düzeltmeyi deneyin. Yada çalışıyosa kurcalamadan kullanmaya devam edin, gittiği yere kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franklinda -- 20 Şubat 2026; 14:53:38 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yapan var ben

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.