Şimdi Ara

ANAKART OYUN PERFORMANSINI ETKİLERMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
5.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ANAKARTIN OYUNLARDA Kİ FPS SKORUNA BİR ETKİSİ OLURMU . YOKSA SADECE İŞLEMCİ*RAM*EKRANKARTI ARASINDAKİ BİR OLAYMIDIR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastos Ozius -- 16 Ağustos 2005, 19:09:39 >

• Şu an firmaların ürünlerini özelliklerini hep teoride görüyoruz.Hala stabil uyumlu teknolojiye gelinmediği için,

Ne işlemci ram'e ne ram işlemciye ne çipset ne ekran artı ve diğerleri bunlara eşdeğer hızda ayak uyduramıyor.

Performansa etkisi az çok bazı anakart incelemelerinde 1,3 fps arasında dönüyor. Bunlar genelde markadan markaya değişiyor.En kaliteli devreler,chipler en iyi titizlikle test cihazından geçen anakartlar az da olsa fark yarattığı kesin.Tabi nadir firmalarda nadir en pahalı ürünlerde.En basit örnek vermem gerekirse i865 pe çipset le 1875 arasında pat teknolojisi sayesin de fark yaratmıştı.Tabi ramler ile.Aslında bir şey yaptığıda yoktu.

Ama oc yapan bir gıdımda hızlı olsun diye anakartını yüksek riske atanlar için elbet iyisinin etkisi kesin

Ama sonuçta hepsi birbirine ihtiyacı olan parçalar olduğu için 2 nci şıkkına evet diyorum.
    Benim görüşüm bu yönde...

• Ekran kartı - İşlemci - Ram
  • bence anakartta çalışır bai
    yoksa millet niye asus msi gibi ürünler alsın herkes asrock alır
    çipsetleri çok önemli anakartın
  • anakart önemlidir ?

İyi cpu oc si yapma yetenekleri olan bir anakart oyunlarda ekstra performans demektir
  • amd64lerde binde 1 etkiler.intel de etkiler chipsete bağlı olarak.
  • aynı çipsete sahip anakartlarda bile performansı farkı vardır. internetteki incelemelere bakarsanız görürsünüz..bunun nedeni de kullanılan komponentlerin kaliteli olup olmaması ve de anakart tasarımıdır..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vede testleride ekler isek Noremorse sonuca ulaşıyoruz.Öyle Değil mi?
  • ulaşmıyor muyuz?
  • Amaan ulaşsak ne olacak sanki.Eskiden en azından tek tük oyun çıkardı ağzımız açık bakardık.Şimdi n oyun varki sanki.

Yok DOOM3 yok FarCry.Bıktım bunlardan yaw.Aynı tuşlar aynı mantık gerçekçi hayata uygun AI yok.

Sağolsun Nvidia ya.Boş oyunlara gereksiz yere aa+fsaa için kare kazandırmaktan başka bir şey yapmıyor.

Onun için PS3 üdE göreceğiz bakalım gönlümüz gözümüz açılacak mı?
  • Performansa etkisi olduğunu sanıyorum ama tam olarak ben de bilmiyorum ama geçenlerde bir "ASUS SLI deluxe" anakartla beraber "ASUS EN6800 GT" kullanıldığında SLI olarak 3D Mark 2005 Testinde tam 12000 puan alınarak bugüne kadar bir rekor kırılmış bu demektir ki anakartın performansı etkilemesi uyumla mümkündür bu gerçek ama başka yollar var mı bilmiyorum
  • quote:

Orijinalinden alıntı: ozkulse

ANAKARTIN OYUNLARDA Kİ FPS SKORUNA BİR ETKİSİ OLURMU . YOKSA SADECE İŞLEMCİ*RAM*EKRANKARTI ARASINDAKİ BİR OLAYMIDIR.

sistemde bulunan Ram,Anakart,İşlemci,Cd-rom (Cd-romdan okuma yapılırken),Hard disk,Ekran kartı ve tüm bunların cahce ve hafızaları teorik olarakta pratik olarakta oyunları az ya da çok etkilerler.Fakat aynı hıza sahip 2 firmanın anakartı oyun performansını gözle görülür bir şekilde kesinlikle etkilemez.
  • quote:

Orijinalinden alıntı: profesorpc

quote:

Orijinalinden alıntı: ozkulse

ANAKARTIN OYUNLARDA Kİ FPS SKORUNA BİR ETKİSİ OLURMU . YOKSA SADECE İŞLEMCİ*RAM*EKRANKARTI ARASINDAKİ BİR OLAYMIDIR.

Fakat aynı hıza sahip 2 firmanın anakartı oyun performansını gözle görülür bir şekilde kesinlikle etkilemez.

görünür şekilde etkilemez tabii ki..sadece benchlerde bu fark görülür..
  • Etkilemez herhalde ..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu açıldığı gün yeni doğmuş bir çocuk şimdi ilkokulu bitirmişti.Bu konu hortlatma değil bence yanlış yorumlanmasın :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.