Şimdi Ara

Anakart @ Overclock için - Acele

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yukardaki anakartlardan hangisini önerirsiniz Fiyat/Performans olarak ve performans olarak.

Overclock için alıyorum.

Şuanki anakarım ASUS P5KC. 3.6ghz'de stabil çalıştırdım e6750 işlemcimi.Satma gereği duydum hangi anakartı önerirsiniz.En az 3.6ghz'ye çıkabileceğim bildiğiniz bi kart olsun mümkünse :]

(Listede olmayan iyi anakart olursa onlarda olur fakat Asus tercihim.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thief. -- 26 Kasım 2007; 20:08:13 >

• Fiyatı en fazla 300$+KDV olıcak şekilde olursa iyi olur ve acele yorumlarınızı bekliyorum :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: Thief.

Fiyatı en fazla 300$+KDV olıcak şekilde olursa iyi olur ve acele yorumlarınızı bekliyorum :(

300$+KDV verebilecekseniz tek önerim DFS Bilgisayar'dan DFI Lan Party UT P35 T2R!!!
  • harika bir kartmış gerçekten fakat asus felan düşünüyorum bunların Türkiye'de servisi nasıldır nedir bilmiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Thief.

harika bir kartmış gerçekten fakat asus felan düşünüyorum bunların Türkiye'de servisi nasıldır nedir bilmiyorum.

Ben yine de DFI LP P35 diyorum...
  • arkadaşım asus p5k-e wifi ye bir bak derim forumda da hiç şikayetçi olan görmedim bende bu hafta içinde alıcam
  • Max Formula nasıldır overclock için deneyen bilen varmı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OvercLocK için YARDIM.
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • x38-DQ6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xLazine -- 27 Kasım 2007; 8:40:34 >
  • Asus Commanda Yada Formlula Max
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.