Şimdi Ara

Anakart , işlemci ve Ram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
77
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

elimdeki bilgisayarın parçalarını değiştirmek istiyorum.

İşlemci: Intel Core i7-7700 CPU @3, 60GHz.

Anakart: MSI B250M Bazooka ( MS-7A70)

RAM: Kingston SK Hynix DDR4-2666 (1333 MHz ) (2*8 GB ) 16 GB.

Ekran kartı: NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti.

Artctic 3fanlı sıvı sogutucu.

850W PSU.

7 fanlı RGB'li kasa.

1tb SSd

2 TB Hdd

Şimdi ben genelde Call of Duty Far Cry tarzı oyunlar oynuyorum. Oğlumda bazen Valorant oynuyor.

Hazırda bir bütçem varken ilk etapta anakart, işlemci ve RAM değiştirmek mümkünse ekran kartıyla biraz daha devam etmek istiyorum. Maksimum bütçem 30.000 TL bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum.Sistem olarak şuana kadar hep intel kullandım hiç amd tecrubem olmadı.

İstediğim kısaca bi kere alayım doğru durust bir sistemle uzun bir süre sorun yaşamadan devam edeyim. Her turlu fikre açığım teşekürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wullet -- 2 Mart 2025; 16:37:3 >

• Hocam xbox series s deneyebilirsiniz klavye mouse bağlayarak valorant bile oynatır ayrıca fiyatı ikinci el 8 9 k ya bulunabilir temizleri ise 10k civarında belki daha ucuza bulunabilir ama sıfır önermiyorum ama biliyorsunuz ki bu konsolda crack olayı yok gamepass var çok yoğun oyun oynamıyorsanız fln tatillerde 3 ay fln gamepass alınıp halledilebilir veya oyunları microsft storedan ucuzada alabilirsiniz bu bir seçenekti.

Ben hem series s hem pc sahibi olarak pc aldım alalı konsolu kullanmıyorum o yüzden pc tavsiye ederim ama konsolun yeri farklı.,

Bu pcyi upgrade etmek biraz zor öünkü intel sürelki soket yapısı değiştiği için anakart işlemciden fln kurtulmamız lazım ekran kartıda kurtarmaz fln dersekn pcyei komple değiştireceğiz Thesusun gemisine dönecek.

yani pcyi satıp yeni bir pc toplamanızı veya hazır sistem almanızı tavsiye edebilirim.

Psunuz 850w eğer gen5 veya çok kaliteli bir şeyse onuda tutmak isteyebilirsiniz onu da nasıl yaparsınız pcye ikinci el 500 600w bir psu takıp satarsınız yani.bir de sata ssd yapar depolamalırınız alırsınız.

Elinizdeki pcnin satar fiyatı bence 600w psu 120gb sata ssd ile 8k kadar olabilir diye tahmin ediyorum o vakit elimizdeki bütçeyi 35 38k civarı tutarsak.

rtx4070 superli ddr5 am5 bir sistem toplayabiliriz zorlarsak rtx4080 e bile çıkabiliriz amd kanadında ise yeni çıkacak olan rx9070xt çok güzel duruyor o da değerlendirebilir hele ekrankartı nı yurtdışından imkanımız varsa çok karlı olur.

r5 9600 cpu 32 ram işte sıradan b850 anakart diye sistem toplanabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] Anakart Ram İşlemci
    3 yıl önce açıldı
    Anakart İşlemci Ram Seti
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.