Şimdi Ara

Anakart+İşlemci Tavsiyesi 2016

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Bu Başlığı Okumuş olup İçeri Giren Bana Yardım Etmek İsteyen Cennetlik İnsanlar :D
    Şimdi Yukarıdaki Satırları Bir Kenara Bırakırsak Kriterlerime Geçebilirim
    Ben Bilgisayarı Elime Para geçtikçe Güncelliyorum En son bir 8 gb (Dual) 1600 mhz Bir ram aldım ama Bilen Bilir H55 Anakart bunu çalıştırmama izin vermedi
    Şimdi Anakart Ve İşlemci Arayışındayım İntel Yıllardır Kullandığım İçin Makul bir İntel İ5 almak İstiyorum Anakart ise işlemciye ve aşağıda yazdığım parçalara
    Uyumlu Olması Haliyle Gerekmektedir Geleceğe Dönük Bir Anakart Aradığımı Belirtiyim Over Clockdan Anlamam Kullanmam da

Asus Nvida 2Gb 128 Bit GT630
    Kingsyon HyperX 8GB (4x4) 1600 Mhz DDR3 Ram
    Sata 2 ve 3 Desteği

Aklımdakiler:

İNTEL İ5 4460:http://www.hepsiburada.com/intel-core-i5-4460-3-2ghz-6mb-cache-lga1150-islemci-p-BD304770
    Asus H81M-PLUS Intel H81:http://www.hepsiburada.com/asus-h81m-plus-intel-h81-1600mhz-ddr3-lga1150-matx-anakart-p-BD304284

Not: Rica Etsem Bana Bu Sistemi Alınca Ekstra Soğutucuya İhtiyaç Duymayacağım Güç Kaynağı Olan Bir Kasa Önerisinde Bulunabilir misiniz ? Uygun Fiyatlı Olması Temmenimdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi II.Yahya -- 13 Şubat 2016; 23:49:54 >

• al linktekinleri.
  • Asus degilde msi al bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne kadarlık bi Güç Kaynağı gerekir
  • Pusulasız Adam P kullanıcısına yanıt
    Asus Çünkü Her Ne kadar Bios Dan Anlamasamda Lazım Olursa Bios Daha Kullanışlı
  • Yani Daha Anlaşılır
  • UP
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşlemci Ve Anakart Önerisi
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Msi in click biosu var ve gayet guzel bence tasarim olarak

• Pusulasız Adam P kullanıcısına yanıt
    Peki Msi Tarafında Önerdiğiniz Bir Anakart Varmı

(Şimdi Baktım Hiç Fena Değil) Birde Buna Uygun Kasa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi II.Yahya -- 14 Şubat 2016; 0:34:15 >
  • Msi h81m pro vd 200tl civari olmasi lazim kasa olarak bence ya dark n10 yada zalman r1 beyaz olani ikiside iyi zalman r1 hava sirkulasyonu baya iyi ve sessiz

• 350 watt min 80 plus güç kaynağı tavsiyem 500-600 watt 80 plus

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.