Bildirim
Anakart hakkında
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: pesimist27
Oyun için yeni bi kasa toplayacağım limitim 1500 ana kartlar hakkinda ise birsey bilmiyorum hangisi iyi olur hangisi kötü olur yardım ederseniz sevinirim hatta sistem tavsiyede edebilirsiniz
tekrar tekrar konu açmana gerek yok. önerdiğim intel ve konulara yazdığım x4 860k sisteme bakabilirsin. karar verdiğinde konuya bunu alıyorum deyip yorum istersin. ama bir şeylere karar vererek ilerlemelisin. işlemci anakart ve e.kartına karar veremiyorsa diğerlerini netleştir.
en son bu üç seçenek üzerinde alternatiflerini eleyerek senin için doğru sisteme ulaşmış olursun. -
quote:
Orijinalden alıntı: forvet09
quote:
Oyun için yeni bi kasa toplayacağım limitim 1500 ana kartlar hakkinda ise birsey bilmiyorum hangisi iyi olur hangisi kötü olur yardım ederseniz sevinirim hatta sistem tavsiyede edebilirsiniz
tekrar tekrar konu açmana gerek yok. önerdiğim intel ve konulara yazdığım x4 860k sisteme bakabilirsin. karar verdiğinde konuya bunu alıyorum deyip yorum istersin. ama bir şeylere karar vererek ilerlemelisin. işlemci anakart ve e.kartına karar veremiyorsa diğerlerini netleştir.
en son bu üç seçenek üzerinde alternatiflerini eleyerek senin için doğru sisteme ulaşmış olursun.
hocam siz bana bi ana kart söyler misiniz sonra ben size dizip buraya yazayım bi bakın sisteme ayrıca işlemci olarak AMD FX X6 6300 Soket AM3+ 3.5GHz 14MB düşünüyorum
-
quote:
quote:
quote:
en son bu üç seçenek üzerinde alternatiflerini eleyerek senin için doğru sisteme ulaşmış olursun.
hocam siz bana bi ana kart söyler misiniz sonra ben size dizip buraya yazayım bi bakın sisteme ayrıca işlemci olarak AMD FX X6 6300 Soket AM3+ 3.5GHz 14MB düşünüyorum
msi 970-g43. sanırım hem fiyat, hem de özellikleri ile en iyi seçim olur.
-
-
şimdiki fiyatlarla hafta sonu fiyatları aynı sanırım. pc istediğin gibi olduysa, limit artırımı için bekle derim. -
quote:
şimdiki fiyatlarla hafta sonu fiyatları aynı sanırım. pc istediğin gibi olduysa, limit artırımı için bekle derim.
Sizcee nasil sistem fx6300 ve r9 270 iyi olmus mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sistemi kendin topladın. kafandaki işlemci üzerinden board tavsiyesi ile iyi bir sistem oldu. başka seçenek yazmadım kafan karışmasın diye. sistemin iyi daha iyiside olabilir.
şahsen i5 sistem tercih ederdim. bunlarda 1820 tl gibi bir rakama geliyor.
INTEL LGA1150,Core i5-4460,3.20GHz
GA-H81M-S2PV
KINGSTON 2X 4 GB 1600 MHZ DDR3 Hyperx Fury
SILICON POWER 120 GB SLIM S60 2.5" SATA III SSD
DEEPCOOL TESSERACT BF Siyah Kasa
AEROCOOL 500W VX serisi 12v 34A
SAPPHIRE R9 270 2GB GDDR5 256BIT DUAL-X -
quote:
sistemi kendin topladın. kafandaki işlemci üzerinden board tavsiyesi ile iyi bir sistem oldu. başka seçenek yazmadım kafan karışmasın diye. sistemin iyi daha iyiside olabilir.
şahsen i5 sistem tercih ederdim. bunlarda 1820 tl gibi bir rakama geliyor.
INTEL LGA1150,Core i5-4460,3.20GHz
GA-H81M-S2PV
KINGSTON 2X 4 GB 1600 MHZ DDR3 Hyperx Fury
SILICON POWER 120 GB SLIM S60 2.5" SATA III SSD
DEEPCOOL TESSERACT BF Siyah Kasa
AEROCOOL 500W VX serisi 12v 34A
SAPPHIRE R9 270 2GB GDDR5 256BIT DUAL-X
İ5 islemci pahali diye koymamistim neyden düşürdün peki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu başka bir siteden. sysmarket.org
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X