Şimdi Ara

Anakart hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyun için yeni bi kasa toplayacağım limitim 1500 ana kartlar hakkinda ise birsey bilmiyorum hangisi iyi olur hangisi kötü olur yardım ederseniz sevinirim hatta sistem tavsiyede edebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: pesimist27

Oyun için yeni bi kasa toplayacağım limitim 1500 ana kartlar hakkinda ise birsey bilmiyorum hangisi iyi olur hangisi kötü olur yardım ederseniz sevinirim hatta sistem tavsiyede edebilirsiniz

tekrar tekrar konu açmana gerek yok. önerdiğim intel ve konulara yazdığım x4 860k sisteme bakabilirsin. karar verdiğinde konuya bunu alıyorum deyip yorum istersin. ama bir şeylere karar vererek ilerlemelisin. işlemci anakart ve e.kartına karar veremiyorsa diğerlerini netleştir.
    en son bu üç seçenek üzerinde alternatiflerini eleyerek senin için doğru sisteme ulaşmış olursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forvet09

quote:

Oyun için yeni bi kasa toplayacağım limitim 1500 ana kartlar hakkinda ise birsey bilmiyorum hangisi iyi olur hangisi kötü olur yardım ederseniz sevinirim hatta sistem tavsiyede edebilirsiniz

tekrar tekrar konu açmana gerek yok. önerdiğim intel ve konulara yazdığım x4 860k sisteme bakabilirsin. karar verdiğinde konuya bunu alıyorum deyip yorum istersin. ama bir şeylere karar vererek ilerlemelisin. işlemci anakart ve e.kartına karar veremiyorsa diğerlerini netleştir.
    en son bu üç seçenek üzerinde alternatiflerini eleyerek senin için doğru sisteme ulaşmış olursun.

hocam siz bana bi ana kart söyler misiniz sonra ben size dizip buraya yazayım bi bakın sisteme ayrıca işlemci olarak AMD FX X6 6300 Soket AM3+ 3.5GHz 14MB düşünüyorum

• quote:

quote:

quote:

hocam siz bana bi ana kart söyler misiniz sonra ben size dizip buraya yazayım bi bakın sisteme ayrıca işlemci olarak AMD FX X6 6300 Soket AM3+ 3.5GHz 14MB düşünüyorum

msi 970-g43. sanırım hem fiyat, hem de özellikleri ile en iyi seçim olur.

• quote:

quote:

quote:

quote:

msi 970-g43. sanırım hem fiyat, hem de özellikleri ile en iyi seçim olur.

böyle bi sistem yaptım fakat ekran kartını Asus R9 270X DirectCU II TOP 2GB ile değiştireceğim fiyatı 610 tl

nerden baksanız 1900e ulaştı fiyat ama hafta sonu indirimleriyle doların düşmesiyle felan fiyat 1500-1600e inmez mi
     Anakart hakkında

• pesimist27 kullanıcısına yanıt
    şimdiki fiyatlarla hafta sonu fiyatları aynı sanırım. pc istediğin gibi olduysa, limit artırımı için bekle derim.
  • quote:

şimdiki fiyatlarla hafta sonu fiyatları aynı sanırım. pc istediğin gibi olduysa, limit artırımı için bekle derim.

Sizcee nasil sistem fx6300 ve r9 270 iyi olmus mu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ANAKART TAVSİYESİ
    9 yıl önce açıldı
    İşlemci Ve Anakart Önerisi
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    sistemi kendin topladın. kafandaki işlemci üzerinden board tavsiyesi ile iyi bir sistem oldu. başka seçenek yazmadım kafan karışmasın diye. sistemin iyi daha iyiside olabilir.
    şahsen i5 sistem tercih ederdim. bunlarda 1820 tl gibi bir rakama geliyor.

INTEL LGA1150,Core i5-4460,3.20GHz
    GA-H81M-S2PV
    KINGSTON 2X 4 GB 1600 MHZ DDR3 Hyperx Fury
    SILICON POWER 120 GB SLIM S60 2.5" SATA III SSD
    DEEPCOOL TESSERACT BF Siyah Kasa
    AEROCOOL 500W VX serisi 12v 34A
    SAPPHIRE R9 270 2GB GDDR5 256BIT DUAL-X
  • quote:

sistemi kendin topladın. kafandaki işlemci üzerinden board tavsiyesi ile iyi bir sistem oldu. başka seçenek yazmadım kafan karışmasın diye. sistemin iyi daha iyiside olabilir.
    şahsen i5 sistem tercih ederdim. bunlarda 1820 tl gibi bir rakama geliyor.

INTEL LGA1150,Core i5-4460,3.20GHz
    GA-H81M-S2PV
    KINGSTON 2X 4 GB 1600 MHZ DDR3 Hyperx Fury
    SILICON POWER 120 GB SLIM S60 2.5" SATA III SSD
    DEEPCOOL TESSERACT BF Siyah Kasa
    AEROCOOL 500W VX serisi 12v 34A
    SAPPHIRE R9 270 2GB GDDR5 256BIT DUAL-X 

İ5 islemci pahali diye koymamistim neyden düşürdün peki

bu başka bir siteden. sysmarket.org
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.