Şimdi Ara

Anakart Eski Biosuna Döndü.?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar Z77-D3H Anakartın f14 biosuna güncellemiştim 3 hafta önce cpu-z ile baktığımda F14 yazıyordu fakat bugün tekrar baktım F8 yazıyor Biosa girdim ordada f8 yazıyor neden eski biosa geri aldı sizce.

• yokmu cevap
  • üstad atladıgın bir nokta vardır .. eminmisin güncellemenin başarılı olduguna ..bence tekrar denemelisin ..bıos kendılıgınden eskı sürüme dönmesi gibi bir durum çok mantıklı değil ..

ayrıca neden bıos guncelleme gereği duydun .. ? .. ramlerınde sistemınde sıkıntı yoksa böyle birşey yapmana gerek yok ..
  • CPU-Z adlı yazılımın Mainboard kısmının SS'sini ekler misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bytehlike15

Selam arkadaşlar Z77-D3H Anakartın f14 biosuna güncellemiştim 3 hafta önce cpu-z ile baktığımda F14 yazıyordu fakat bugün tekrar baktım F8 yazıyor Biosa girdim ordada f8 yazıyor neden eski biosa geri aldı sizce.

Selam
    Yaptığınız yanlış bir işlem sonucu, @Bios mevcut eski sirümünü tekrar yüklemiştir.
    Bildiğiniz üzre bu anakartlarda Çift @Bios chipi içerir. Yanlış bir işlem sonucu hemen yedekteki @Bios'u yükleyerek, sizi mağdur durumda bırakmadan işleme devam eder.

Tekrar yükleyin ve yanlış bir uygulama yapmazsanız, @Bios güncel kalacaktır.
    Bahsettiğiniz gibi, anakartınızın sitesinde F14 @Bios sürümü mevcut ve stabil olarak nitelendirilmiş kardeş.
    Kolay gelsin..

Anakartınız bu olsa gerek:http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/ga-z77-d3hrev_10/download/bios

• quote:

Orijinalden alıntı: Bay_KG

quote:

Selam arkadaşlar Z77-D3H Anakartın f14 biosuna güncellemiştim 3 hafta önce cpu-z ile baktığımda F14 yazıyordu fakat bugün tekrar baktım F8 yazıyor Biosa girdim ordada f8 yazıyor neden eski biosa geri aldı sizce.

Selam
    Yaptığınız yanlış bir işlem sonucu, @Bios mevcut eski sirümünü tekrar yüklemiştir.
    Bildiğiniz üzre bu anakartlarda Çift @Bios chipi içerir. Yanlış bir işlem sonucu hemen yedekteki @Bios'u yükleyerek, sizi mağdur durumda bırakmadan işleme devam eder.

Tekrar yükleyin ve yanlış bir uygulama yapmazsanız, @Bios güncel kalacaktır.
    Bahsettiğiniz gibi, anakartınızın sitesinde F14 @Bios sürümü mevcut ve stabil olarak nitelendirilmiş kardeş.
    Kolay gelsin..

Anakartınız bu olsa gerek:http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/ga-z77-d3hrev_10/download/bios

Yardımın Teşekkürler Hocam Bende biran için korktum acaba çift bios olduğu için 1 tanesi yandımı diye tekrar f14 güncelledim

• quote:

Yardımın Teşekkürler Hocam Bende biran için korktum acaba çift bios olduğu için 1 tanesi yandımı diye tekrar f14 güncelledim

Selam ve rica ederim kardeş.
    Duruma vahim olduğunuzu zannediyor ve yeni @Bios güncelleyerek huzura kavuştuğunuzu umuyorum..
    Korkmayın bir şey olmaz. Bu gibi durumlarda bunu göz önünde bulundurarak veya hatırlayarak yeni @Bios güncelleyin..
    Kolay gelsin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıggaa

üstad atladıgın bir nokta vardır .. eminmisin güncellemenin başarılı olduguna ..bence tekrar denemelisin ..bıos kendılıgınden eskı sürüme dönmesi gibi bir durum çok mantıklı değil ..

ayrıca neden bıos guncelleme gereği duydun .. ? .. ramlerınde sistemınde sıkıntı yoksa böyle birşey yapmana gerek yok ..

Hocam Harici ses kartı kullanıyorum ve oyundayken pc kitleniyordu yazılımsalmı bilemedim fakat son biosunu yükleyim dedim acaba sorun düzelirmi diye biosu Qflash-usb bellek ile güncelledim güncellemeden sonra baktım f14 yazıyordu fakat dün baktım f8 geri dönmüş şuan tekrar güncelledim şuanlık sıkıntı yok.
  • quote:

Hocam Harici ses kartı kullanıyorum ve oyundayken pc kitleniyordu yazılımsalmı bilemedim fakat son biosunu yükleyim dedim acaba sorun düzelirmi diye biosu Qflash-usb bellek ile güncelledim güncellemeden sonra baktım f14 yazıyordu fakat dün baktım f8 geri dönmüş şuan tekrar güncelledim şuanlık sıkıntı yok.

Selam
    Normal şartlarda donanımda herhangi bir sorun olmadan @Bios kendini resetlemez!
    Bilgisayarınızda muhtemelen takılı donanımda bir sorun var kardeş. Buna harici ses kartınız veya kabloların tam oturmamış, kontak alamıyor olması neden olabilir meselâ..
    Diğer yandan Windows aktivasyon olayında Crack falan kullanmışsanız, bu neden olabilir. Özellikle SLIC @Bios ile yapılan aktivasyonlar..
    Kolay gelsin..
  • Pc Cpu-z İle Resimleri

Anakart Eski Biosuna Döndü.?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.