Şimdi Ara

Anakart,ekran kartı uyumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Siteye yeni kayıt oldum.Size bir sorum olacak:Anakartım buhttp://www.foxconnchannel.com/ProductDetail.aspx?T=motherboard&U=en-us0000341
    Pcyi aldığımızda ram 1 gbydi ben 2 gb kingston alıp 3 yaptım.Şuanki ekran kartı ATI Readon HD 2400 Pro 256 mb 64 bit.Acaba bu anakarta kaç gb bir ekran kartı alabilirim?http://www.ucuzu.com/ekran-karti-c3142/zotac/gf-210-1gb-64bit-ddr2-pci-e-zt-20303-10l-p42189044/ bu ekran kartı anakartıma uyarmı ? 64 bit ddr2 olarak sadece bunu buldum ve anakartım drectx 10 desteklediği için bu ekran kartınında drectx 10 olmasına dikkat ettim.Eğer bu ekran kartı olmaz ise bu anakarta uyacak en iyi ekran kartını söylermisiniz.Şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrossBy -- 1 Ocak 2013; 10:46:39 >

• pci-e destekli bütün ekran kartları anakartınıza uyar, rame hiç bakmayın.
    amd alacaksanız hd5***, hd6***,hd7*** serilerine bakın.
    nvidia alacaksanız gt*6** serisine bakın .
    işlemcinizi ve ekran kartı için bütçenizi yazarsanız daha spesifik önerilerde bulunabilinir.
  • Intel Pentium Dual CPU E2180@ 2.00GHz.150 tl olabilir.Bu anakarta bf3 oynatacak veya call of duty black ops 2' yi donmadan oynatacak bir ekran kartı bulabilirmiyiz.Cod black ops 2 açıyor ama akıcı değil tat vermiyor.
  • o fiyatlara en iyi hd6670.
    alabiliyorsanız hd7750.
  • Bf3 açarmı? Cod black ops 2 de donarmı peki bu kart
  • Benim alacağım kartın drectx 10 destekli olması gerekli değilmi ? Anakart zaten drectx 10 destekliyor. Şuanki ekran kartımın üstünde 64 bit de yazıyor aynı zamanda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı, anakart sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Acil-Ekran kartı-Anakart uyumu
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.