Şimdi Ara

Anakart - Ekran Kartı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha geçen ay adığım bir 7600GS AGP ekran kartım var. Ve bu aralar makinayı değiştirmeyi düşünüyorum. Haliyle Anakartımı değiştiricem. Şimdi ekran kartım agp oldugundan agp anakartlara baktım ama ddr2 800 mhz destekli anakart göremedim. Neredeyse tüm anakartlar PCİ express olmuşlar.. Şimdi bu pci express anakartların AGP slotları yokmudur? Benim ne yapmam lazım? Ekran kartıma uyumlu bir anakart bulabilirmiyim? Ama sölediğim gibi iyi bir anakart olsun istiyorum. PCİ express alırsamda ekran kartını mı değiştirmek zorunda kalacam ben?

• pci-express+agp+ddr1+ddr2 (667mhz ye kadar)+core2duo işlemci desteği. eğer bu özelliklere sahip bir anakart arıyorsan, asrock 775dual-vsta bütün hepsini üzerinde barındıran bir anakart. forumda anakart bölümünde ararsan bu anakart hakkında öğrenmek istediklerini bulabilirsin. ama illa ddr2 800mhz kullanmak istiyorsan sadece pci-express destekli anakartlardan bulabilirsin ve dediğin gibi mutlaka ekran kartını da değiştirmek zorunda kalacaksın.
  • asrock 775dual-vsta da agpde var ama fazla kaliteli bi anakart değil bence
  • bu özellikte sadece 1 anakart mı var? ve neden kötü?
  • benim bildiğim başka yok piyasada .performansını beğenmiyorum.oc içinde yetersiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLAZEX! -- 4 Eylül 2007; 10:37:19 >
  • aslında birkaç eski model daha var. ama bunlar asrock un anakartından bile kötü. asrock anakartın da en büyük dezavantajı via çipsete sahip olması. ama yurtdışında bu kart baya bir tutulmuş ve özelliklede iyi bir agp karta sahip olanlar core2duo işlemciler ve ddr2 ram lerle kullanmaktalar.

bu linke bir bak istersen. bu kart hakkında baya bir görüş var.

http://forum.donanimhaber.com/m_10641428/tm.htm

ama makineyi değiştirmeyi düşünüyorum demişsin. bence değiştirmişken ekran kartınıda değiştir. orta halli bir pci-e ekran kartı al. hatta 2.elde şu anki ekran kartından çok daha iyilerini uygun fiyata bulabilmen mümkün. eğer bir değişiklik yapacaksan bu saatten sonra agp den kurtulmaya bak. çünkü agp nin artık vadesi dolmak üzere. bende bir agp kullanıcısıyım ve ilk fırsatta bende böyle yapacağım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    Onboard Ekran Kartı Sorunu !
    12 yıl önce açıldı
    Acil-Ekran kartı-Anakart uyumu
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.