Şimdi Ara

Anakart Ekran Kartı Slotu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese selamlar.Uzatmadan konuya girmek istiyorum.Eski bir bilgisayarım var:
    Asus p4b266 anakart
    Intel P4 işlemci 2.66 ghz
    1 gb ram
    nVidia Geforce FX 5200 128mb AGP 4X ekran kartı
    sistemimin ekran kartını değiştirmek istiyordum.Anakartım Agp 4x e kadar destekleyebiliyor.bende agp 4x destekleyen 512mb bir ekran kartı buldum.fakat bir çelişkiye düştüm.BIOS da "Graphic Aperture Sıze" yazan yere tıkladığımda ordaki değerin en fazla 256mb'ye çıktığını gördüm.
    Bunun fazla bir önemi var mı?Bu ekran kartını satın alsam sistemimde çalıştırabilir miyim?Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.Herkeze iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coMMann -- 3 Nisan 2012; 9:04:04 >

• Normalde o değer maksimum olarak sistemindeki ramin yarısına eşit olur. Eğer o değerden fazla ekran kartı takarsan yalnızca o değerlik kısmını kullanabilirsin gibi geliyor bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coMMann

Öncelikle herkese selamlar.Uzatmadan konuya girmek istiyorum.Eski bir bilgisayarım var:
    Asus p4b266 anakart
    Intel P4 işlemci 2.66 ghz
    1 gb ram
    nVidia Geforce FX 5200 128mb AGP 4X ekran kartı
    sistemimin ekran kartını değiştirmek istiyordum.Anakartım Agp 4x e kadar destekleyebiliyor.bende agp 4x destekleyen 512mb bir ekran kartı buldum.fakat bir çelişkiye düştüm.BIOS da "Graphic Aperture Sıze" yazan yere tıkladığımda ordaki değerin en fazla 256mb'ye çıktığını gördüm.
    Bunun fazla bir önemi var mı?Bu ekran kartını satın alsam sistemimde çalıştırabilir miyim?Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.Herkeze iyi forumlar.

o ayar ekran kartının hafızası dolarsa sistemde ki ramden ne kadarını kullanacağının ayarıdır sistem rami düşükse az miktar seçilmesi iyidir ve ramin de az yazdığın kadarıyla ama işin en önemli kısımı agp ekran kartları artık tarihi eser oldu en son çıkan seri bile güncel oyunlar için yetersiz fazla bir şey bekleme derim o sisteme fazla masraf yapma ama imkanım yok diyorsan fiyatı çok ucuzsa al en yakın zamanda güncel bir sisteme geç .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EKRAN KARTI
    23 yıl önce açıldı
    Ekran kartı
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.