Şimdi Ara

anakart driveri yok nasıl format atacagım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde bi tane celerion 1,7 kasa var ve sistem çökmüş durumda. Bunu formatlayacağız lakin anakart driveri yok. kasayı açtığımda AOPEN olduğunu gördüm. fakat serisi nedir,neresinde yazar ki internetten indirmeye çalışayım. Bulamadım. Ne yapayım Tşk.

• aopen anakart üretiyomuydu.anakartın kutusu filan varsa üstünde yazar.ya da everest home edition yükle.ondan bulabilirsin
  • çok yeni bir anakart değil ise ses çıkışlarını eth. çıkışını ve veri yollarını windows sp2 tanıyor zaten ..olmaz ise çipleri via yada intel ise vs. vs. farklı bir anakart mesela msi marka bir anakart cd si olabilir , yükleme yapabilirsin..saygılarla..
  • eğer sistem çalışır durumdaysa mydrivers.exe programıyla driverlarınızı alabilirsiniz
  • anakart cd si olmadan sp2 kurarsan zate pek sorun çıkmaz. ama genede sen senin marka her hangi bir anakart driver ı indirip taratırsan herhangi bir sorun çıkmaz.
  • Unknown Device Identifier proğramını bul ve tüm driverslarının yedeğini al. Daha sonra bu yedekleri tekrar kur.
  • Zaten cd'ye gerek yok herhalde bildiğim kadarı ile
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC Format attım internet yok
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar dediklerinizi deneyecem . anakarttaki işlemci viva oldugunu gördüm. fakat !!!!
    galiba hardisk gitmiş. çünkü format yemiyor. sürekli hata mesajı veriyor. 5 kere denedim. herseferinde çeşitli hatalar verip yüklemeyi sonlandırmadı. sanırım hardisk alıp kaldığım yerden devam edecem. Hepinize saygılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.