Şimdi Ara

Anakart değiştirdim. Format gerekli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. LGA 775 çipsetli anakarttan son model z77 çipsetli (1155) anakarta geçtim. Ziyadesiyle işlemci de değişti.

Eski sistemin kurulu oldugu ssd'yi taktım windows kurulurken bekleyin dedi. 20 sn sonra masaüstüne geldi. programlar oyunlar (diğer sürücülerde idi) hepsi duruyor. yeni anakartın sürücüsünü yükledim.

Çatır çatır çalışıyor. En ufak sorun yok. (windows 8 i tekrar aktif etmem lazım o da normal anakart değişti çünkü)

Yine de format atmam lazım mı sizce?

• Sürücülerin çoğunu kendisi tanımıştır windows fakat sürücüleri silip güncel versiyonları yüklemekte fayda var.
  • Öncelikle Merhabalar;

Anakat değişti ise şiddetle format atmanızı öneririm

İyi günler iyi çalışmalar dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okyanus1987 -- 24 Mayıs 2013; 19:55:31 >
  • bencede format atmalısın. uzun uzadıya açıklardım ama şuan bile doluyum tw ile yardım ediyorum özet olarak atmalısın. boş bir zamanımda açıklarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 24 Mayıs 2013; 18:01:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sulphur

Arkadaşlar merhaba. LGA 775 çipsetli anakarttan son model z77 çipsetli (1155) anakarta geçtim. Ziyadesiyle işlemci de değişti.

Eski sistemin kurulu oldugu ssd'yi taktım windows kurulurken bekleyin dedi. 20 sn sonra masaüstüne geldi. programlar oyunlar (diğer sürücülerde idi) hepsi duruyor. yeni anakartın sürücüsünü yükledim.

Çatır çatır çalışıyor. En ufak sorun yok. (windows 8 i tekrar aktif etmem lazım o da normal anakart değişti çünkü)

Yine de format atmam lazım mı sizce?

Selam
    Format yapmadan da kullanabilirsiniz ki kullandığınızı da belirtmişsiniz zaten..

Eski anakart ve işlemciye ait sürücüler hâlâ sistemde mevcut olduğundan, yük ve zaman zaman çakışmalara neden olabilir. Bu nedenle yeniden işletim sistemi kurmanızda elbette fayda vardır..

Eğer yeni kurulum yapacaksanız, Win8 için ayrılan 350 MB civarındaki alanı mutlaka silin ve öyle kuruluma başlayın. Veya o 350 MB'lik alanı kullanmadan C: biriminde önyükleme kısmını oluşturun. Şahsen ve müşterilerime önyükleme birimi olmadan Windws 7-8 kurarak sistemi çalıştırırım.. Size de tavsiyemdir..
    Bilginize ve kolay gelsin..

• Eski anakartım için hiçbir driver yüklemedim. Hepsini windows tanıdı. extradan driver yüklemedim. yine de gerekli mi format. :(
  • %100 format gerekli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Atmanda fayda var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.