Bildirim
Anakart Değişti D Sürücüsü Yok Oldu?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Disk yöneticisinden bak sürücü harfi atanmadıysa görünmüyor olabilir, sürücü harfi ata. -
quote:
Orijinalden alıntı: tatbkath
Disk yöneticisinden bak sürücü harfi atanmadıysa görünmüyor olabilir, sürücü harfi ata.
söylediğin şekilde hallettim çok teşekkürler. diğer problem hakkında yardımcı olabilir misin?
hdd'yi 366 366 199 olarak bölmüştüm. 200lük olana c kuruluydu. diğer ikisi arşiv. fakat problem yüzünden 200'lüğü görmediği için sistem c'yi 366'nın birine kurmuştu. şimdi 200'lük bölümü tanıdığından c'yi tekrar kendi yerine kurdum. fakat açılışta iki tane işletim sistemi olduğunu sanıyor sistem. diğer sürücüye fortam atsam da aynı şeyi sorup duruyor. bunu nasıl çözebilirim? tekrar format mı atmam gerekecek?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X