Şimdi Ara

Anakart değişince format gereklimi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar anakartımı yeniledim ve formatın gerekli olup olmadığını merak ediyorum, bilgi verirseniz sevinirim.
    Teşekkürler...

• Evet,gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metin abi 52

Evet,gerekir.

tek windowsun yüklü olduğu diskemi? yoksa komplemi atmak gerekir metin bey?
  • windowsu silseniz yeter amaç eski anakart sürücülerini kaldırıp yenilerini kurmak
  • Aslinda gerek yok ama driver falan icin de gerek oldugunu sanmam tabi win8 icin konustum otomatik okuyor ama bence yinede at

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Necoti

quote:

Evet,gerekir.

tek windowsun yüklü olduğu diskemi? yoksa komplemi atmak gerekir metin bey?

Sistem diski haricindeki diğer disklere format atmaya gerek yok direk sata bağlantısını yaptığınızda diskleri görür.

Ancak söylendiği windowsu sıfırdan kurmanız gerekir, çünkü sistemin olduğu mevcut diskte eski anakartınızın chipset driverları yüklüdür bu da çakışma ve problemlere neden olabilir en temizi yeni kurulumdur.
  • ben harddiski başka anakarta taktım sorun falan yazdı açılmıyordu gerekiyor yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakhan29

ben harddiski başka anakarta taktım sorun falan yazdı açılmıyordu gerekiyor yani

Gerekmez, sizin olay başka birşeyden kaynaklıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

quote:

Orijinalden alıntı: burakhan29

ben harddiski başka anakarta taktım sorun falan yazdı açılmıyordu gerekiyor yani

Gerekmez, sizin olay başka birşeyden kaynaklıdır.

hardiski normal anakartına takınca açılıyordu w7 başka anakarta takınca sistem düzeltme ekranı gibi bir şey geldi düzeltmeniz lazım yazıyordu düzelte basıyordum düzeltilemedi yazıyordu :)
  • tek windowsun yüklü olduğu yere atcam öbür disklerde resimler oyunlar filan var. 8.1 yükliycem sizce nasıl bilginiz varmı şimdiki win7ultimate
  • quote:

Orijinalden alıntı: Necoti

tek windowsun yüklü olduğu yere atcam öbür disklerde resimler oyunlar filan var. 8.1 yükliycem sizce nasıl bilginiz varmı şimdiki win7ultimate

gayet kolay kuruluyor ve gayet kolay ve hızlı çalışıyor sadece 1 hafta filan alışma sürecine ihtiyacın var
  • quote:

Evet,gerekir.

hayır gerekmez tecrübeyle sabit.
  • Şu beni eksileyen troller ortaya çıksınlarda görelim boylarının ölçüsünü, korkak gibi eksilemek işlerine geliyor sanırım.
  • -İstanbullu- ve donanımcı123 arkadaşlar haklı.

Win 7 ve Win 8 ve 8.1 de kesinlikle gerekmiyor.
    Zaten Ashampoo Win Optimizer , Advanced SystemCare Pro , Auslogics BoostSpeed Premium tarzı temizlik programları
    eski anakarttan kalan atıl driver leri tesbit edip temizliyorlar.
  • teşekkür ederim arkadaşlar bilgileriniz için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.