Bildirim
anakart bozuldu öneri lazım

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
yardım -
O anakartlar kolay kolay bozulmaz, emin misin?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eminim hocam. Gün boyu dışardaydım akşam eve geldim bilgisayarı açtım önce ethernet hiç bağlı görünmedi sonra kapattım bir daha da açamadım. Güç kaynağında sorun yok kısa devre ile denedik. Ama anakart bozuk işte. Yenisini almışken güzel güncel bir şey alayım diyorum.
http://www.hepsiburada.com/msi-b250m-mortar-intel-b250-2400mhz-ddr4-usb-3-1-soket-1151-matx-anakart-p-HBV0000039FLC
Şu nasıldır? Artık oyun oynamak istiyorum.
-
güncel -
Hocam o anakartı alamazsınız. AM3+ soketli bir anakart almanız gerekiyor.
Alabileceğiniz en yüksek çipset 990FX çipseti. Onun da güncelliği tartışılır.
evet farkettim hocam, çok teşekkürler
MSI 970A-G43 AMD 970+SB950 AM3+ DDR3 2133MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart
nasıldır? -
Bu anakart ile ilgili FX X8 serisi işlemciler hakkında çok iyi şeyler hatırlamıyorum. Ama FX X6 ile sorun yaratmaz belki.
Ona bu saatten sonra sıfır anakaart alınmaz. Alacaksan ddr4 sisteme geç yada ikinci elden ucuz birşey bak. -
Hocam tüm sistem kurulu düğmeye basınca hiç elektrik gelmiyor mu ? Bir sefer benim de başıma gelmişti power a basınca 1-2 sn açılacakmış gibi oluyordu sonra resetliyor ve aynı şekilde kendini sürekli açılmaya çalışıp resetliyordu psu ya güveniyordum muhtemelen anakart gitmiştir diye düşündüm psu yu sizin hesap kısa devre ile çalıştırabiliyordum fakat pc yi açmıyordu sorun psu da çıktı. -
quote:
Orijinalden alıntı: Honey_Badger_06
Hocam tüm sistem kurulu düğmeye basınca hiç elektrik gelmiyor mu ? Bir sefer benim de başıma gelmişti power a basınca 1-2 sn açılacakmış gibi oluyordu sonra resetliyor ve aynı şekilde kendini sürekli açılmaya çalışıp resetliyordu psu ya güveniyordum muhtemelen anakart gitmiştir diye düşündüm psu yu sizin hesap kısa devre ile çalıştırabiliyordum fakat pc yi açmıyordu sorun psu da çıktı.
Hocam hiç tepki vermiyordu güç tuşuna basınca. Kısa süre öncesinde de ethernet kartı komple gitmişti kapatınca bilgisayarı bir daha açamadım. En son MSI 970 gaming model anakart kurulumu yaptım şimdi çalışıyor. Driverları da yükledim kullaniliyor şimdi. Çok sağ olun yorumunuz için. Geçmiş olsun her parçası pahalı bilgisayarların.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X