Şimdi Ara

Anahtarsız Çalıştırma Sistemi kiti taktırma.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
2
Favori
66.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öyle kullanışlı ve konforlu bir donanımki,
    ben çok para vermeye razıyım.
    yeterlki iyi bir marka olsun.
    bi sürü marka model var.
    acaba hangisi iyi?
    kullanıcı yorumlarının olduğu bir site bulup,
    ordan faydalanmak lazım.
  • Takip Kullanan, montaj yaptıran ve memnun kalan varsa ben de düşünebilirim ilerde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mihmander

Arkadaşlar,

aracıma anahtarsız kumanda sistemi taktırmak istiyorum.

aşağıda tarifi var. birisi yapmış.. ama fiyat vermemiş.
    ancak uzaktan motor çalıştırma sistemi de taktırılmış bu özelliğin gereksiz olduğunu düşünüyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=-urCXf9kB_Q]

benim istediğim.
    -anahtar cebimdeyken araç kapıları açılsın
    -araçtan inince uzaklaşınca kapılar kilitlensin.
    -anahtar cebimdeyken bir düğmeye basayım araç çalışsın.

araç motorunu uzaktan çalıştırmaya gerek yok..(manuel araçlarda sıkıntılı)

ali expresten baktım.
    80-90 dolar arası..

http://tr.aliexpress.com/item/passive-keyless-entry-push-start-system-smart-key-identification-recognized-function-blue-back-light-start-button/1830001965.html

siz ne dersiniz?
    bunun türkiyede montaj fiyatı nedir?

Valla eğer güvenli bir şekilde yaptırabilirseniz çok çok güzel bir özellik. Bazı arkadaşlar boş işler falan demiş ama kullanıp rahatlığının farkına vardıktan sonra öyle diyeceklerini zannetmiyorum. Tek kötü yanı bazen anahtarı evde çantamda unutuyorum aşağı indiğimde kapılar açılmayınca bir süre düşünüyorum acaba niye açılmadı diye :D

Ama dediğim gibi fabrika çıkışında olduğu gibi güvenlik durumu nasıl olur acaba. immo çipini falan kumandadan söküp araca monte ettirmeyin sakın.

EDİT: Ha birde araca yaklaşınca otomatik kapıları açan sistemlerden uzak durun. Güvenlik açısından çok sıkıntılı olduklarını düşünüyorum. Anahtar cebinizdeyken kapı koluna falan düğme yada sensör konulabiliyorsa onlardan kullanın yoksa diğer türlü tüm güvenliği bir kenara bırakın kumandaya pil dayanmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayF -- 23 Mart 2015; 12:58:20 >

• Mihmander kullanıcısına yanıt
    Güvenlik zaafiyeti yoksa 10 numara 5 yıldız bir ürün
  • Mihmander kullanıcısına yanıt
    start-stop lu olmazsa çok kullanışlı olmayabilir.
    maksat elini vebine hiç atmamak.
    arabaya anahtarsız girip, sonra cebindeki anahtarı çıkarmanın bir anlamı olmaz diye düşünüyorum.
    mutlaka starp-stop lu olmalı bence.
    inş güzel bir marka buluruz da alırız.
  • merhaba arkadaslar

bende bu sistemi cok istiyordum bi arkadsim getirdi amerikadan yanliz :) burda yapan usta bulamdim :)

urun linki :

http://easygosystem.com/features.php

bunu yapan usta bulursaniz banada haber verin :)
  • Burada olmayan bir ürünü ustalar nasıl yapabilir? Daha önce yapmamıştır değil mi?!
  • Üstte arkadaş değinmiş.Start-stopu taktırdınız diyelim direksiyon kilidini nasıl açmayı planlıyorsunuz? Ha yapılmaz mı yapılır ama baya zahmetli bir iştir.
  • aracına taktıran oldumu acaba.turkiyiçi bulsak iyi olurdu bu sistemi.
  • yapması göründüğü kadar zor değil ayrıca eski model araçlara uygulaması daha kolay bunun sebebi alanın daha serbest olması. yaptırmak isteyen varsa ben bursa içi montajını yapıyorum isteyen özelden mesaj atsın yardımcı olurum.
  • Herkese merhaba universal sistemlerin haricinde kablo kesip biçmeden markaya özel uzaktan giriş ve anahtarsız çalıştırma sistemlerini Türkiye de satışa sunduk.Çok uzun süredir foruma giremiyordum.Artık sizlerleyim ve bu konuda fikirlerinizi ve sorularınızı bekliyorum. Web sitemiz bugün itibariyle açılmıştır.Şu an 2 adet aracın montaj videosu websitesinde mevcut.Marka ve model uyumluluğu için sitemizi inceleyebilirsiniz.

www.ledron.com.tr
  • quote:

Orijinalden alıntı: sport0607

Herkese merhaba universal sistemlerin haricinde kablo kesip biçmeden markaya özel uzaktan giriş ve anahtarsız çalıştırma sistemlerini Türkiye de satışa sunduk.Çok uzun süredir foruma giremiyordum.Artık sizlerleyim ve bu konuda fikirlerinizi ve sorularınızı bekliyorum. Web sitemiz bugün itibariyle açılmıştır.Şu an 2 adet aracın montaj videosu websitesinde mevcut.Marka ve model uyumluluğu için sitemizi inceleyebilirsiniz.

www.ledron.com.tr

2010 pejo 308 için var mı. Fiyat nedir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hiç aramadığım, varken de kullanmadığım bir özellik.

• Aracın orjinalinde varsa hoş birözellik.Ama ,sanırım anahtar ile araç arasında şifreli bir iletişim var.Bu şifreleme basit ,ucuz bir şifreleme sistemi ile çalışıyorsa güvenli olmayabilir.Wireless şifrelemesinde de kırılabilen ve kırılamayan şifreleme sistemleri var.Benzeri bir durum sorun yaratır.Çalınması halinde kasko da sorun çıkarabilir kanımca.
  • Burada fiyat vermek ya da websitesi vermek reklam gibi gözükmüşse kusura bakmayın.Ürünün bütün özelliklerini ve güvenliği hakkında detaylı bilgi vericem.Aklınıza takılan bütün sorular için 0850 466 66 64 numaralı ücretsiz hattımızdan bilgi alabilirsiniz.(montaj, sistem, güvenlik açığı gibi bütün detayları sorabilirsiniz) ayrıca yazılı olarak detaylıca yazıcam...
  • Valla 1 hafta oldu clio 4 aldım ve bu özellik harika. araca bin start'a bas devam. park et stop et çık git.
    Araçtan inince biip sesini duymak beni mutlu ediyor çünkü araç kilitlendi manasına geliyor. bence de çok çok gerekli ve olması büyük kolaylık olan bir özellik. sonradan taktırmak güvenlik zafiyeti doğurabilir. ayrıca daha sonrada sürekli sıkıntı çıkarabilir.
  • quote:

Burada fiyat vermek ya da websitesi vermek reklam gibi gözükmüşse kusura bakmayın.Ürünün bütün özelliklerini ve güvenliği hakkında detaylı bilgi vericem.Aklınıza takılan bütün sorular için 0850 466 66 64 numaralı ücretsiz hattımızdan bilgi alabilirsiniz.(montaj, sistem, güvenlik açığı gibi bütün detayları sorabilirsiniz) ayrıca yazılı olarak detaylıca yazıcam...

aradım
    montaj dahil 1950 tl.
    2007 fiat grande punto ma olmuyormuş maalesef.
  • bu linkteki ürün gerçekten çok uygun fiyatlı.

http://tr.aliexpress.com/item/passive-keyless-entry-push-start-system-smart-key-identification-recognized-function-blue-back-light-start-button/1830001965.html

bunun montajını kesip biçmeden adam gibi yapabilecek birini bulsam taktırmayı düşünürüm. Ama sonradan takılan şu sisteme gelip de toplam 500-600 tl den fazla para "vermem".

İmmobilizer güvenliği vs nasıl halloluyor malum. Hacklenmesi an meselesi gibi duruyor... Hele camdan şifre girme işi çok riskli.

Neyse. Taktıran olursa fiyatını vs yazar umarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: derememo

quote:

Burada fiyat vermek ya da websitesi vermek reklam gibi gözükmüşse kusura bakmayın.Ürünün bütün özelliklerini ve güvenliği hakkında detaylı bilgi vericem.Aklınıza takılan bütün sorular için 0850 466 66 64 numaralı ücretsiz hattımızdan bilgi alabilirsiniz.(montaj, sistem, güvenlik açığı gibi bütün detayları sorabilirsiniz) ayrıca yazılı olarak detaylıca yazıcam...

aradım
    montaj dahil 1950 tl.
    2007 fiat grande punto ma olmuyormuş maalesef.

1950 TL

Satarken geri dönüşü olacağını sanmıyorum bu ücretin. Dolayısıyla çok yüksek bir meblağ. Ayrıca youtube videolarını izledim. Verdikleri kumanda, start stop düğmesi ali express sitesindeki ile birebir aynı. Yani bu ürünü(veya benzerini) modellere uyarlayıp satıyorlar. Tamam kar etsinler de biraz fazla koymuşlar gibime geldi...

• Arkadaşlar Merhaba,

Eğer aracınıza uzaktan çalıştırma sistemi takmak istiyorsanız bu işi iyice araştırmanızı tavsiye ederim. Sorgulamanız gereken en önemli noktalardan bir tanesi taktıracağınız cihazın sizin arabanıza özel olarak üretilip üretilmediğidir. Ben aracıma yakın bir zaman önce bir uzaktan çalıştırma sistemi taktırdım. Aracımda hiçbir delme kesme işlemi yapılmadı. Aracın orjinalliğine hiç bir müdahale olmadı. Bu konu çok önemli. Ek olarak uzaktan çalıştırma sisteminin size faydalarından bahsetmek isterim. Sabah buz gibi havada uyanıyorum. Evden çıkmadan 5 dk önce aracımı çalıştırıyorum. İndiğimde içerisi sıcacık oluyor. Bu konforun rahatlığını aracıma bunu taktırmadan önce hayal bile edemezdim. BMW'nin 7 serisinde bulabildiğiniz bu konforu 50-60 bin tl'lik aracımda ulaşmak gerçekten paha biçilemez. Hatta bu imkan o kadar hoşuma gitti ki aldığım modelin cep telefonu uygulaması ile çalıştırılabilme özelliğini ekletmek için sipariş verdim. Şimdi ofisten çıkmadan önce (ofisim otopark'ı görmediği için) cep telefonum ile aracımı uzaktan çalıştıracağım ve bu soğuk Ankara akşamlarında arabaya titreyerek binmeyeceğim.

Özellikle çocuğu olanlara sesleniyorum. Bu teknoloji sizin için olmazsa olmaz. Sabahın köründe soğuk havalarda çocuğunuzu buz gibi arabaya bindirmek istemiyorsanız bu ürünü kesinlikle almanız gerekiyor.

Ama gelelim hangi ürünü alacağız? Burada tercih yaparken aracınızın orjinalliğini bozmayacak. Sizin aracınıza özel üretilmiş. Kalitesiyle aracın ve sizin güvenliğini tehlikeye atmayacak bir ürün almanızı tavsiye ederim. Kesinlikle 100-200 dolarlık dandik ürünlerle paranızı çöpe atmayın. Eğer bu ürün o kadar ucuza kaliteli bir şekilde bulunsaydı inanın ki bütün markalar araçlarına bu ürünü entegre ederlerdi.

Kısaca herkese aldığım ürünü tavsiye ediyorum. Burada link vermek doğru mu bilmiyorum ama eğer uygun değilse admin adresi silebilir. Aşağıda ilgili ürüne ulaşabilirsiniz.

www.ledron.com.tr

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.