Şimdi Ara

Anahtar Ve Kapı Oyunu(O kadar kolay sanma :D ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
1
Favori
23.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 19 Tamamdır.
    Görünen bir komidin.
    Mouse ile tutup önce önünü çeviriyorsunuz (Biraz zor olabilir)
    Sonra şu oda hapis oyunlarındaki gibi önce altına inmeye çalışın, orda anahtar var.
    Komidinin sol üst bölümü ise zaten kapının kendisi.

Şu anda 1 nuaradayım, yeni bir 20 bitiren çıkana kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suphion -- 7 Temmuz 2009; 16:12:18 >
  • 19 da o şeklin üstünde mausu hızla sagsola cevirin bişiler olur olmassa yukarı asagi cevirin 2 tane üstüste çekmece cıkıo anahtarı bulun kapıyı bende daha bulamadım
  • Resmi Koyamadım Kusura Bakmayın Linkhttp://www.hizliupload.com/img/740303Fnished.JPG

İşte Bukadar 20'yide Geçtim
  • 20 yi bulamadım 19 da ise komidinin sağ ust kosesi kapı
  • Çıldıracam 13 te Anahtarı Alıyorum Kapyıya Tıklıyorum Geç Tıkladığımdan olmuyor . Sık Kullanılanlara Ekledim . Girdiğimde 13. oda açık oluyor :D Bitirdiğinizde Sık Kullanılanlara Ekleyip Girin Bug Olacak mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tumble -- 29 Temmuz 2009; 20:55:32 >
  • 14e geçtim
  • 10 da kaldım.
  • 13de tıkandım Yav mouse anahtarın üstünden geçio ama almıyo
  • Ahanda geçtiiim
  • Şimdide 14'te tıkandım
  • offf lütfen rica ediyorum lütfen 14.bölümü AYRINTILI olarak tamamen anlatırmısınız 3 gündür 14 ile uğraşıyom lütfen ya
  • 4. GÜN OLDU HATTA 5
  • 14. bölümde arkadaşın dediği gibi "f"(front) ön,(r)rear arka, önden arkaya doğru sıralıyoruz. yani 4 üstte 5 onun altında 6 onun altında sonraki sıralamayı tam hatırlamıorm ama birbirinin üstünden geçirerek hangisinin daha üstte olduğunu anlayabilirsiniz. anladıktan sonra o sıraya göre dizmeniz gerekiyor. zaten doğru yaptıkça aşağıdaki rakamdan anlaşılıyor.
  • Delirmek üzereyim bayadır ugraşıyorum 14 anlamadım gitti sizin dediginiz gibi dizilmiyor sayılar :S
  • 14 de yaptım açıldı
    0 5 2 6 1 3 4

ama sanırım sıralamayla bi alakası yok 7 sayısını bulmalısınız

-*---

16 bölüm acayip gıcık :) hiç oynamayın bence parkmaklarım ağrıdı tak tak tak ..

ama yapabilecek var domino taşlarından en baştakine tıklayın ortadaki halkayla senkronlu halde devam ettirin 50 de anahtar çıkıyo kpaı kaçta açılır bilmem :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nobran19 -- 4 Mart 2010; 13:43:49 >
  • arkadaşlar bu 5. bölüme sinir oldum 12 ye kadar yaptım 5 kaldı onuda bulamadım ne olur cevapp kaç saattir bilgisayar başındayım bulamadım
  • bu sefer 14 tıkandım yaff
  • quote:

Orijinalden alıntı: akgunelektronik

arkadaşlar lütfen 14. bölümü mümkünse çooooook ayrıntılı yada resimli anlatın
    +1
  • Sinir oldum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.