Bildirim
ANADOLUDAKİ HUKUK FAKÜLTELERİ
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
+ -
+ -
Sıralama kaç -
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
mesela ankara hukuk iyidir hocam
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ankara Hukuk yetmiyor sıralamam hocam -
+ -
+ -
Birçok kişi karşı çıkacak bana ama bence Ankara Hukuk dışındakiler hemen hemen aynı pek farketmiyor devlet olanlar (bence) -
Sıralama devlet sırrı sanırım :)
Sıralama 43 bin -
+ -
Hepsi vasat ankara hariç işte.
Ankara, istanbul, deü hariç hepsi aynı.
Hocam 43kya yaz işte sondan ne gelirse. Ben gelmez devlet diye düşünüyorum şimdi yalan yok.
Ya gençler sizdeki bu çekince neden? Ben 30 yaşında ham8k yapmışım. Eğer bugün mezuna bırakıp çalışmazsan benim gibi 30 yaşında karı koca memur 1 çocuk babasiyken çalışırsın. Bence mezuna bırak hedef Marmara hukuk. Hem de iö gündüz iş gece okul. Hedefin bu olsun. Hem ailene yüklediğin yük azalır...
Hocam önümüzde çok sayısal olduğunu düşünüyorum o yüzden yüksek kontenjanlı üniversiteleri yazıcam bi üniversite nasıl 40 binden 20 bine ilerliyorsa 20 binden 40 binede gerileyebilir her şey olabilir zaten olmazsa mezuna kalıcam o yüzden olursa olur modundayım -
+ -
+ -
İşte o mod hayatta kazananların modudur :) hakkında hayırlısı olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X