Şimdi Ara

Anadolu yakasini iyi bilenler yardim edebilir mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bursadan istanbula gelecegim fakat bilmiyorum cogu yeri ozellikle anadolu yakasini... Yardiminiza ihtiyacim var...

Oncelikle cekmekoye gitmem gerekiyor arkadasimi almak icin. Ben Atasehirde inecegim. Atasehirden cekmekoye nasil gidebilirim zaman ne kadar tutar? Ayrica Anadolu Kavağında kahvaltı yapılacak kaliteli manzaralı vs mekan var midir? Cekmekoyden aldiktan sonra anadolu kavagina gidecegiz. Orada planliyorum kahvaltiyi. Ve yine cekmekoyden aldiktan sonra anadolu kavagina nasil giderim onuda bilmiyorum. O konu ile ilgili yardimlarinizi da bekliyorum...

Ayrıca şu altta linkini verdigim yeri bilen var mı aranızda buraya nasıl gidebilirim? Yani buraya mutlaka gitmeliyim benim için çok önemli. Linkte nerede oldugu yaziyor. Burada kahvalti varmidir acaba...

http://www.kisacaozeti.com/karadayi-dizisinde-mahir-ile-feridenin-gittigi-cay-bahcesi.html

Yorumlariniz icin simdiden cok tesekkur ediyorum.

• Yok mu yardım edebilecek...
  • neyle gitmeyi düşünüyorsun özel aracınlamı toplu taşımaylamı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcykoo34

neyle gitmeyi düşünüyorsun özel aracınlamı toplu taşımaylamı ?

Toplu taşıma hocam. Ataşehir'den sonra yazdığım her yer toplu taşıma aracıyla...
  • Kardeşim arkadaşın bayan değilse sen niye çekmeköye gidiyorsunki, o ataşehire gelsin, ters istikamet geri şile yoluna gideceksin. He bayansa tamam bir minibüse atlarsın. Anadolu kavağıda sözüm ona istanbul , anadolu yakasının karadenizde en ucu . Güzel mi güzel ama hep yollarda heba olucaksın söyliyeyim. Sen en iyisi, emirgan, moda, çengelköy bu sahillerde kahvaltı yapmaya bak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

Kardeşim arkadaşın bayan değilse sen niye çekmeköye gidiyorsunki, o ataşehire gelsin, ters istikamet geri şile yoluna gideceksin. He bayansa tamam bir minibüse atlarsın. Anadolu kavağıda sözüm ona istanbul , anadolu yakasının karadenizde en ucu . Güzel mi güzel ama hep yollarda heba olucaksın söyliyeyim. Sen en iyisi, emirgan, moda, çengelköy bu sahillerde kahvaltı yapmaya bak.

Hocam bayan, kız arkadaşımı alacağım oradan... Anadolu kavağında gitmek istediğimiz o linkini verdiğim yer bizim için ayrı bir önem taşıyor o yüzden yani...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.