Bildirim
anadolu yakasında oto ekspertiz
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: tigria
merhabalar,
Anadolu yakasında otoekspertize sokabileceğim bir yer var mı?
Acil olarka geri dönüş yapılırsa sevinirim 1 saate arabayı kontrole sokmam gerekiyor.
yetkili servis 150tl istiyor. daha ucuz yollu birşey bakıyorum
araba: Hyundai getz 2005 dizel
Ataşehir de EKAR OTO EKSPERTİZ 60 TL. -
Anadolu Yakasında Bostancı Sanayi sitesinde I blok Erguvan sokakta OTORAPOR diye bir oto expertiz merkezi var. Yeni açıldı ama 2007 senesinden beri faaliyettelermiş. Adamlar Amerika ve Avrupa'dan daha gelişmiş bir servis kurmuşlar. Son teknoloji cihazlarla araç expertiz yapmaktalar.
Kapsamlı oto expertiz raporu düzenliyorlar. Yanılma payları sıfır. Kendi arabamı satarken gitmiştim. Telefonuma mesaj gelmişti.
Ben bu kadar profesyonel yapılacağını zannetmemiştim. Valla çok detaylı ve profesyonel bir yer. Web siteleri var bakın görün. otorapor
-
şimdi birde üsküdar bağlarbaşı tarafına açılmış sanırım garantiotoekspertiz diye gerçekten isimleri gibi işleride garantili ve tam profesyonel cok memnun kaldım tavsiye ederim ve ayrıca hersey dahil 150 tl :) kazıklanmaktan iyidir 150 tl verip işi garantilemek
216 474 52 00 iletişim numarası buda bi gidin derim -
Resmen ben kendi isyerimin reklamını yapıyorum diyorsunuz. Bu kadar belli etmeyin bare.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aracın altına bakmadan expertiz yapan yerlere güvenmeyin. heryerde computest açıldı ama çok güvenilir değil
-
mesaj tarihine de baksaydınız keşke arabayı çoktan alıp belkide satıp yeni bir araç almıştır bile bu süre zarfında.
@y.han -
Daha satmadım ama satmayı düşünüyorum açıkçası model yükseltmek için
Bir konu bu kadar hortlatılmaz ki
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X