Şimdi Ara

anadolu yakasında oto ekspertiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
3.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Anadolu yakasında otoekspertize sokabileceğim bir yer var mı?
    Acil olarka geri dönüş yapılırsa sevinirim 1 saate arabayı kontrole sokmam gerekiyor.
    yetkili servis 150tl istiyor. daha ucuz yollu birşey bakıyorum
    araba: Hyundai getz 2005 dizel

• quote:

Orijinalden alıntı: tigria

merhabalar,
    Anadolu yakasında otoekspertize sokabileceğim bir yer var mı?
    Acil olarka geri dönüş yapılırsa sevinirim 1 saate arabayı kontrole sokmam gerekiyor.
    yetkili servis 150tl istiyor. daha ucuz yollu birşey bakıyorum
    araba: Hyundai getz 2005 dizel

Ataşehir de EKAR OTO EKSPERTİZ 60 TL.
  • Anadolu Yakasında Bostancı Sanayi sitesinde I blok Erguvan sokakta OTORAPOR diye bir oto expertiz merkezi var. Yeni açıldı ama 2007 senesinden beri faaliyettelermiş. Adamlar Amerika ve Avrupa'dan daha gelişmiş bir servis kurmuşlar. Son teknoloji cihazlarla araç expertiz yapmaktalar.
    Kapsamlı oto expertiz raporu düzenliyorlar. Yanılma payları sıfır. Kendi arabamı satarken gitmiştim. Telefonuma mesaj gelmişti.
    Ben bu kadar profesyonel yapılacağını zannetmemiştim. Valla çok detaylı ve profesyonel bir yer. Web siteleri var bakın görün. otorapor

anadolu yakasında oto ekspertiz

• şimdi birde üsküdar bağlarbaşı tarafına açılmış sanırım garantiotoekspertiz diye gerçekten isimleri gibi işleride garantili ve tam profesyonel cok memnun kaldım tavsiye ederim ve ayrıca hersey dahil 150 tl :) kazıklanmaktan iyidir 150 tl verip işi garantilemek
    216 474 52 00 iletişim numarası buda bi gidin derim
  • y.han Y kullanıcısına yanıt
    Resmen ben kendi isyerimin reklamını yapıyorum diyorsunuz. Bu kadar belli etmeyin bare.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aracın altına bakmadan expertiz yapan yerlere güvenmeyin. heryerde computest açıldı ama çok güvenilir değil
  • mesaj tarihine de baksaydınız keşke arabayı çoktan alıp belkide satıp yeni bir araç almıştır bile bu süre zarfında.

@y.han
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Daha satmadım ama satmayı düşünüyorum açıkçası model yükseltmek için

Bir konu bu kadar hortlatılmaz ki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.