|
Anadolu Üniversitesi Kayıt Sildirme (Örgün Öğretim)
Anadolu Üniversitesi'ne örgün öğretim programına kayıtlıysanız ve çeşitli nedenlerden dolayı kayıt sildirmek istiyorsanız, izlemeniz gereken adımlar bulunmaktadır.
Anadolu Üniversitesi Kayıt Sildirme İşlemleri
- Kayıt sildirme işlemleri, kayıtlı olunan fakülte/yüksekokulun öğrenci işleri birimine bizzat başvuru yapılarak gerçekleştirilir.
-
Başvuru için gerekli belgeler:
- Öğrenci Belgesi
- Nüfus cüzdanı fotokopisi (ve aslı ibraz için)
-
Kayıt sildirme işlemleri, eğitim-öğretim dönemi başlamadan önceki 15 gün içinde yapılabilir.
Kayıt Sildirme Sonrası İşlemler
- Kayıt sildirme işlemi tamamlandıktan sonra, öğrencinin sisteme ait tüm kayıtları silinir.
- Silinen kayıtlar geri getirilemez ve öğrenci tekrar kayıt yaptırmak isterse yeni bir kayıt işlemi gerçekleştirmesi gerekir.
- Burs/kredi alan öğrenciler, kayıt sildirdikten sonra bu yardımlardan yararlanamazlar.
Diğer Bilgiler
- Öğrenciler, kayıt sildirme işlemlerini bizzat kendileri gerçekleştirmelidir. Vekalet ile kayıt sildirme işlemi yapılamaz.
- Kayıt sildirme işlemi sırasında öğrencilerin herhangi bir borcu bulunmamalıdır. Aksi takdirde kayıt sildirme işlemi gerçekleştirilemez.
- Kayıt sildirme işlemlerine ilişkin detaylı bilgi için Anadolu Üniversitesi'nin resmi web sitesi ziyaret edilebilir.
Anahtar Kelimeler:
- Anadolu Üniversitesi kayıt sildirme
- Anadolu Üniversitesine kayıt sildirme
- Kayıt sildirme işlemleri
- Öğrenci işleri