Şimdi Ara

Anadolu Üniversitesi Kayıt Sildirme(Örgün)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • anadolu üniversitesinde örgün öğretimdeki bir öğrenci kaydını sildirmek isterse kaç günde işlemler biter?lise diplomasını ne zaman geri alır?bilen varsa bilgilendirirse sevinirim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Anadolu Üniversitesi Kayıt Sildirme (Örgün Öğretim)

Anadolu Üniversitesi'ne örgün öğretim programına kayıtlıysanız ve çeşitli nedenlerden dolayı kayıt sildirmek istiyorsanız, izlemeniz gereken adımlar bulunmaktadır.

Anadolu Üniversitesi Kayıt Sildirme İşlemleri

• Kayıt sildirme işlemleri, kayıtlı olunan fakülte/yüksekokulun öğrenci işleri birimine bizzat başvuru yapılarak gerçekleştirilir.
    • Başvuru için gerekli belgeler:

• Öğrenci Belgesi
      • Nüfus cüzdanı fotokopisi (ve aslı ibraz için)
    • Kayıt sildirme işlemleri, eğitim-öğretim dönemi başlamadan önceki 15 gün içinde yapılabilir.

Kayıt Sildirme Sonrası İşlemler

• Kayıt sildirme işlemi tamamlandıktan sonra, öğrencinin sisteme ait tüm kayıtları silinir.
    • Silinen kayıtlar geri getirilemez ve öğrenci tekrar kayıt yaptırmak isterse yeni bir kayıt işlemi gerçekleştirmesi gerekir.
    • Burs/kredi alan öğrenciler, kayıt sildirdikten sonra bu yardımlardan yararlanamazlar.

Diğer Bilgiler

• Öğrenciler, kayıt sildirme işlemlerini bizzat kendileri gerçekleştirmelidir. Vekalet ile kayıt sildirme işlemi yapılamaz.
    • Kayıt sildirme işlemi sırasında öğrencilerin herhangi bir borcu bulunmamalıdır. Aksi takdirde kayıt sildirme işlemi gerçekleştirilemez.
    • Kayıt sildirme işlemlerine ilişkin detaylı bilgi için Anadolu Üniversitesi'nin resmi web sitesi ziyaret edilebilir.

Anahtar Kelimeler:

• Anadolu Üniversitesi kayıt sildirme
    • Anadolu Üniversitesine kayıt sildirme
    • Kayıt sildirme işlemleri
    • Öğrenci işleri
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Aynı işlemi bende yapıcam ben sonuçlar açıklanınca okula telefon açıp sormayı düşünüyorum.
  • ben çankaya üni den kaydımı sildirmiştim. 1 günde direk diplomayı verdileer kimliği alıp kırdılar bişiler yırttılar tamam dediler..
  • bazı yazılarda 20 yere imzalatılan kağıttan bahsetmişler.var mı burda böyle bir şey??
  • Ben açıkçası anadolu üniversitesinin çok sorun çıkaracağını sanmıyorum çünkü genellikle bölümlerin öğrenci işleri iyi oluyor. Yani benimki öyleydi
  • bende kaydımı sıldırdım bı kagıt verıyorlar ımza topluyosun unıversıtenın cesıtlı bırımlerınden ve fakultenden en son ogrencı kımlık kartını ogrencı ıslerıne verıyosun ve dıplomanı gerı alıyosun:) hepsı bı gunde halloluyor:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: liya
    bende kaydımı sıldırdım bı kagıt verıyorlar ımza topluyosun unıversıtenın cesıtlı bırımlerınden ve fakultenden en son ogrencı kımlık kartını ogrencı ıslerıne verıyosun ve dıplomanı gerı alıyosun:) hepsı bı gunde halloluyor:)

hangi birimler sevgili liya?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üniversite Kayıt Sildirmek
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ogrencı ıslerı,medıko,erasmus,spor vs..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.