Şimdi Ara

Anadolu Üniversitesi e-Sertifika Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
55.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Hangi bölümü okuyorsunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JaCKiE_BrOwN kullanıcısına yanıt
    Bilgisayar Programcılığı bölümünü okuyorum. İlk senem bitti, 2-3 ay sonra ikinci seneye geçeceğim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanırım gazi üniversitesinin bir açıktan programı var onu okuyorsunuz. Bu konuda gerçekten ilerlemek, kariyerimizi bu yönde sürdürmek istiyor musunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JaCKiE_BrOwN kullanıcısına yanıt
    Hayır, Marmara Üniversitesi'nde okuyorum. Uzaktan eğitim olarak 6 farklı önlisans programı bulunuyor, ben ise Bilgisayar Programcılığı (uzaktan eğitim) okuyorum:

    http://uzem.marmara.edu.tr/programlar/onlisans-programlari/

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JaCKiE_BrOwN kullanıcısına yanıt
    Daha önce İSMEK'in bazı kurslarına katılmıştım. Kişisel Gelişim ve Eğitim branşı altında Sosyal Hayatta İletişim ve İş Hayatında İletişim kurslarına katıldığım oldu. İş başvurularımda bu sertifikalar benim işime yarayabilir, en azından boş durmaktan iyidir. Şunu da sorabilirsiniz; neden kendi bölümünüzle ilgili olan kurslara katılmadınız? Çünkü o kurslarda işlenen konular bana basit geliyor ve zaten istediğim bölümü üniversitede okuyacağım için buna gerek olmadığını düşünüyorum. Siz ne dersiniz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bir doktora öğrencisiyim. Aynı zamanda 9 yıldır özel bir şirkette çalışıyorum. Toplam iş tecrübem 11,5 yıl. Doktora tezimi şu an yapmış olduğum işten çok farklı bir konuda vereceğim. Paralel kariyer şart. Ancak sizin için ısrarla SAP diyorum. İş garantili nadir sertifikalardandır. Gayet güzel paralar kazanırsınız. Esnek çalışma saatleriniz olur. 10'da işe gider, akşam 8'de çıkarsınız. 8'de gider 3'te çıkarsınız. Çalışma tarzınıza siz yön verirsiniz. Yeri gelir home office ya da sıkıştırılmış çalışma sisteminde çalışırsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JaCKiE_BrOwN kullanıcısına yanıt
    SAP denilen kısaltmanın açılımını internetten araştırdığımda "Systems Analysis and Program Development" diye belirtilmiş. Türkçe karşılığı ise "Sistem Analizi ve Program Geliştirme" oluyor, eğer demek istediğiniz buysa. Peki bununla ilgili katılabileceğim kurslar var mıdır, varsa hangi kurslar? Bir de özel kurslar var, ücretli oluyor diye biliyorum. Ben İSMEK'in kurslarından ücretsiz olarak faydalanıyorum, önereceğiniz kurslar ücretsiz olursa iyi olur (tabi mümkünse) .

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sapakademi ve birkaç kurs daha var. Sapakademi kadıköy'de olması lazımdı ama bu kurslar epey pahalı. 5-6 lira civarı. Yaşınızın henüz çok genç olduğunu düşünerek, ne yapın ne edin bu sertifikayı alın. Para biriktirin, borç çekin bir şekilde alın. Geleceğiniz kurtulur. Çoluk çocuğunuz rahat eder.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JaCKiE_BrOwN kullanıcısına yanıt
    Ben bu konu hakkında henüz bilgi sahibi olmaya çalışıyorum da, şu soruları merak ettim:

    - Kursun eğitim süresi toplamda kaç saat veya kurs kaç ayda tamamlanır?
    - Bu kursu bitirenlerin iş imkanı nasıl?
    - Kurs sayesinde işe yeni başlayacağımı düşünürsek alabileceğim maaş en az ne kadar olur?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LittleEinstein -- 19 Haziran 2017; 0:7:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • detaylı bilgim yok ancak ısrarımın sebebi şu, dünya ekonomik forumunun en son raporunu okudum. Bu rapora göre önümüzdeki 15 yıllık süreçte bazı meslekleri icra etmek için gereken asgari yetkinliklerin önemini yitireceğini. Bunun yerine çok farklı yetkinliklerin artık konuşulacağını belirtmiş. Buna göre, önümüzdeki 15-20 yıllık süreçte büyük verilerle çalışacak ve karmaşık problemlerle başa çıkabilecek yetkinliğe sahip yazılım sektörü çalışanlarının gözde olacağını söylemişler. Big data work, Duygusal zeka gibi kavramlar öne çıkacak. Üzgünüm daha fazla yazamayacağım, sabah mesaim var.. iyi geceler
  • Ekim 2017'de gönderilecek denen sertifikalar 2018 Şubat geldi hâlâ gönderilmedi. Profesyonellik akıyor resmen.
  • Birkaç ay önce bu site üzerinden eğitim aldım ve aldığım eğitimi sertifikalandırdım, dilerseniz bir bakınhttps://www.iienstitu.com/sertifika ayrıca hem dijital hemde resmi belge şeklinde sertifikalandırma yapabiliyorsunuz :)
  • Anadolu üniversitesinin bence de çok bi geçerliliiği kalmadı. Bana da sertifika lazımdı zamanında. birçok yerden sertifika aldım ama bence en iyisi boğaziçi enstitüsü.
    sizde belki yaralanabilrisiniz arkdşlar
    http://istanbulbogazicienstitu.com
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.