Şimdi Ara

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ - AÖF ÖĞRENCİ TOPLULUĞU.. (1740. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35.369
Cevap
184
Favori
1.713.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17381739174017411742
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar tıp fakültesi mezunuyum şuan çalışıyorum.Aöfden sağlık kurumları işletmeciliği okumayı düşünüyorum.Hatta ordanda dgs ile sağlık yönetimi de bitirmeyi düşünüyorum.Tabi ona daha var.

Hazırda çalıştığım için zor olabileceğinden korkuyorum.Bölümü bitiren arkadaşlar var mı ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tidus

Herkese merhabalar ve başarılar.

Uzun zaman önce yaklaşık 8 yıl 2. üniversite hakkı tanınınca Uluslararası İlişkilere yazılmıştım fakat daha sonra iş değişikliği vs hiç bakma şansım olmadı. Geçen kaydımın silineceğine dair bir mesaj almam üzerine sisteme girip baktım uzun bir ders listesi var ders seçip ödeme yapmam isteniyor.

Boş zamanlarda genel kültür amaçlı okusam diyorum ama seçmem gereken çok fazla ders var yıllardır bakmadığım için bunların bir kısmını seçip böyle parça parça okuyabiliyor muyum? 20 civarı ders var hangisini hangi ara eklemem lazım tam bilemedim

Tek bildiğim 8 ekime kadar vakit var hocam, ders tercihi 8 ekimden önce bitiyor, yani 8 ekime kadar halletmek gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: eKsTazi

Arkadaşlar tıp fakültesi mezunuyum şuan çalışıyorum.Aöfden sağlık kurumları işletmeciliği okumayı düşünüyorum.Hatta ordanda dgs ile sağlık yönetimi de bitirmeyi düşünüyorum.Tabi ona daha var.

Hazırda çalıştığım için zor olabileceğinden korkuyorum.Bölümü bitiren arkadaşlar var mı ?

Bir yazı görmüştüm hocam, aöf bitiren tıpçılar var. Onlar yapabiliyorsa siz de yapabilirsiniz hocam. Yani örnekleri var. Yorucu olur mu bilmiyorum hocam, ama okursunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4A681DC35

Tek bildiğim 8 ekime kadar vakit var hocam, ders tercihi 8 ekimden önce bitiyor, yani 8 ekime kadar halletmek gerekiyor.

Alıntıları Göster

Bu listede FF ler var onların hepsini seçtirmiyor FF olmayanlardan seçiyorum Seçmediğiniz FF ders kaldı onaylıyor musunuz diyor

Hangilerini seçsem bilemedim ödemeden sonra dönüş yok çünkü

Uluslararası İlişkiler Bölümü

• quote:

Orijinalden alıntı: tidus

Bu listede FF ler var onların hepsini seçtirmiyor FF olmayanlardan seçiyorum Seçmediğiniz FF ders kaldı onaylıyor musunuz diyor

Hangilerini seçsem bilemedim ödemeden sonra dönüş yok çünkü

Uluslararası İlişkiler Bölümü

Alıntıları Göster

Onların hepsini seçtirmiyorsa okulunuz uzar, sonraki senelerde seçemediğiniz ff'leri verirsiniz. Ben örgünde bu durumu yaşadım 4.5 yılda bitirmiştim. FF'ler seneye kalır okul uzar diye biliyorum ama mutlaka bağlı olduğunuz büroya sorun hocam bence.

• Neyse deneyelim ufak maddi kayıp dışında bir kaybım olmayacak.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2021-2022 öğrenci kimlik kartları ne zaman çıkar, bilen var mı?

• Arkadaşlar ders ekleme için hes kodumu kabul etmiyor yeni hes koduda oluşturdum sorunu yaşayan varmı kayıt yenileyemiyorum

• Arkadaşlar sistem HES kodunu kabul etmiyor. Haliyle ders seçip ödeme yapamıyorum da. Bu sorunu aşanlar var mı?

• Ahali, kayıt yenilemeye girdim fakat "GÜZ DÖNEMİNDE ALACAĞINIZ/SORUMLU OLDUĞUNUZ DERS BULUNMAMAKTADIR" şeklinde bir uyarı verdi ders seçimi yok ama "öğrencilik haklarından yararlanmak isterseniz, ₺ 358,50 kayıt yenileme bedelini ödeyip ders almadan kaydınızı yenileyebilirsiniz" diyor.

2 dersim kaldı Uluslar arası örgütler ve TR ekonomisi bunları anlaşılan bahar döneminde alabileceğim, merak ettiğim bu 358,50 TL yi bahar döneminde geçmişten borcun var diye ister mi? Bu durumla karşılaşan oldu mu?

• 3 gündür ders kaydı yapmaya çalışıyorum. Linke tıkladığım anda yukarıdaki hatayı veriyor. Ders kaydının bitmesine 2 gün kaldı. Ne yapacağımı bilmiyorum.

Edit: Birçok yeri aradık. İnşallah ders kaydını yapabilirim.

Edit 2: Problem çözüldü. İlgilendiler. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4A681DC35 -- 6 Ekim 2021; 16:28:17 >
  • Bu dönem sinavlar online mi olacak yoksa normal mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var öncesinde önlisanstan tds okudum şimdi 2.üniv kapsamında adalet mi kamu yönetimine mi yazılsam kararsız kaldım ?

• Normalde Osmanlı 1300-1566 yerine Çağdaş Türk Dünyası alacaktım ama sanırım 1-3, 5-7 kuralı var.

Sağlık olsun. Dersleri seçebildiğime şükrediyorum şu an. 

• HES kodumu tanımladım. Derslerimi seçtim ve ödeme yaptım. Yeni dönem hayırlı olsun!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş ilk defa aöf'e kayıt oldum. Nasıl ders çalışmalıyız anlatır mısınız, ders kitapları çok uzun 200 sayfadan fazla her biri, orada ders özetlerini gördüm onlar yeterli olur mu? Bir de çıkmışlara baksak özet + çıkmışlar yeter mi? Deneyimli arkadaşlar cevaplarsa sevinirim

• Stone1005 kullanıcısına yanıt

Bölümünüze bağlı olmakla birlikte özetler ve çıkmış sorular, denemeler yeterli olabiliyor.

• kırmızımercimek kullanıcısına yanıt

Bölümüm işletme hocam. Denemeler derken neden bahsediyorsunuz, ekampüsteki alıştırmalar kısmından mı?

• Stone1005 kullanıcısına yanıt

Evet ekampüsteki alıştırma türü şeyler. Ama şu da var, her bilgi özet kısmında olmaz, bu yüzden kaynak pdf'leri okumanızda yararınıza olur. Dersleri geçeyim, mezun olayım derseniz, özet + çıkmış sorular iş görür. Yine de sizin bölümü okuyan kişiler daha iyi bilgi verir.

• kırmızımercimek kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim önerileriniz için. Nihayetinde mecburen o uzun PDF'leri okumam gerekiyor anladığım kadarıyla. 5 dersten gireceğim, her PDF 200 sayfa civarında ve toplamda 1000 sayfa... EPUB formatında e okuyucuya atıp okuyayım en iyisi, yoksa bitmeyecek.

• 
Sayfa: önceki 17381739174017411742
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.