Şimdi Ara

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ - AÖF ÖĞRENCİ TOPLULUĞU.. (1646. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (5 Mobil) - 3 Masaüstü5 Mobil
5 sn
35.372
Cevap
184
Favori
1.719.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16441645164616471648
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya bu yaz okulu muhabbeti yapan arkadaşlar neyi çekemiyorsunuz ben onu anlamadım burada üç ders sınavını savunan adamlar ben de dahilim buna hepimizin bir veya 2'şer dersi var sizin başarısızlığınızi niye bize mal etmeye çalışıyorsunuz ki ha burada da yani kendi üstünüzü örtmeyin kimsenin burada derdi online olup olmaması değil bir ders 2 ders için neden eylül'ü beklemek zorunda olduğumuz a bir de ilkokulu yorumları yapıyorsunuz çalışsaydın abi o zaman geç seydin bak biz çalışmışiz 1 2dersimiz kalmış zamanla mamız harika size göre niye çekemiyorsunuz ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Alim -- 10 Temmuz 2020; 8:31:7 >

Orijinalden alıntı: bace3434

rektöre msj attım bırazdan soyler
    yav he he

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-41A94D448

AÖF Rektörlüğe mail attım öğlen saatine kadar bir yanıt vermezlerse idare mah. başvurup yürütmeyi durdurma kararı aldıracağım.Çoluk çocuklar yüzünden biz mağdur olacaksak o yaz okulunuda yaptırmam

Merhaba..

Bir açıköğretim öğrencisi aynı zamanda bir kamu personeli olarak yaz okulu uygulamasının çok geç bir tarihte yapılacak olması ve bende dahil mezuniyet aşamasında olup tek dersi kalan öğrencileri bir çok yönden mağdur edeceğinden dolayı (özellikle unvan değişikliği ve görevde yükselme sınavına girecek kamu personellerini), 3 ders sınavının daha önce duyurularınızda belirttiğiniz 22-26 Temmuz 2020 tarihleri arasında ayrıca yapılmasını ivedilikle talep ediyorum..
    Hocam selamlar bende tek dersten kaldım mahkemeye başvurdunuz mu? Temmuzda mezuniyet hayalleri kurarken 3 ay attı bu bizi.

• son sınıfta 4 tane dersim vardı 5-6 sene ara verdim , sonra geçen sene yaz okulu açılınca 4 tane dersi seçip sınavlara girdim , 2 dersi geçtim 2 dersten kaldım , kalan 2 ders bahar dönemi olunca bu dönem kayıt yenileyip 2 ders için yeniden sınavlara katıldım .

sınavlar öncesi genel not ortalamam 2,14 idi , 8. dönemden 2 tane dersim vardı ( AB Türkiye ilişkileri ve Türkiye Ekonomisi )

Türkiye ekonomisi (5 kredi) ; vize 62,5 - final 47,5 - başarı notu 51,25 - harf notu CC

ab Tr ilişkileri (5 kredi) ; vize 43,75 - final 50 - başarı notu 48,438 - harf notu CD

şimdi aöf öğrenci sayfasında dönemlik sistemde not görüntülemeye girdiğimde genel not ortalaması yine 2,14 ve akademik durum başarılı yazıyor , sınava girdiğim derslerde dahil tümüne baktığımda dönemlik sistemden geçti ve diğerlerine de muaf yazıyor . kaldı/koşullu/henüz almadı vs... hiç yok hepsi yeşil ve açık mavi seçili , şimdi bu aldığım notlarla mezun muyum yoksa genel not ortalamam 2,00 altına düşer taklaya gelir miyim anlamadım .

bu açık öğretim sistemini cidden çözemedim , dersleri anında sisteme işliyorsun geçti yazıyorsun orada genel not ortalaman yazıyor ama ufacık bir işlemle genel durumunu gösterebilecekken saçma sapan genel not ortalaması sisteme girilecek öyle belli olacak diye süreci sulandırıyorsun . forumda olsun aöfnin sosyal medya hesaplarında olsun onlarca yorum okudum benim gibi durumda olupta sonucun ne olacağını çözemeyen bir dünya insan var , madem 1 günde sınav açıkladın madem herşey elinin altında millete mezunsun deyip adam gibi mezuniyetimizin tadını çıkartsana , şimdi acaba bir kılçıklık yaparlar mı diye stres yapıyoruz durup dururken , hayır anladığımız şeylerde değil bu hesaplama işleri , 2 sınav ayrı genel not ortalaması mı oluşturuyor önceki dönemler yeniden mi hesaplanıyor yoksa yaz okulunda 4 ders alıp veremediğim bu 2 ders başarılı olduğum diğer 2 dersle mi hesaplanıyor vallahi sinirim bozuldu abidik gubidik işler hep bizim memlekette oluyor ne hikmetse .

fikri olan çözebilen var mı arkadaşlar , siz ne diyorsunuz ?

• hadi ben ucuz yırttımda. diğerlerini duymaya başlayınca üzülmemek elde değil. yahu çok yazık. bence bu harf notu muhabbeti gerçekten haksızlık oldu. süper kopya çeken ödüllendirildi. normal, hakkıyla çalışan, kopya çekmeyen perişan edildi. harf notları düştü. hatta kalanlar bile var. yazık. bu nasıl iştir? adamlar bi bakmaları lazımdı. geçmiş notu nasıldı? bu sınavı kaç günde, kaç dakikada bitirdi? vb. bence harf notu geçen dönemle aynı olmalıydı. yok ille de AA VE AB vermek istemiyosan onları yüksek tutardın vb.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wintersun09 -- 10 Temmuz 2020; 5:17:21 >

Ikson - Alive

Üzüntüyü Bırak Yaşamaya Bak (How to Stop Worrying and Start Living) Dale Carnegie
    https://en.wikipedia.org/wiki/How_to_Stop_Worrying_and_Start_Living
  • master9177 M kullanıcısına yanıt
    daha cok calısıp hic ders bırakmasaydın o zaman senin basarısızlıgın yuzunden biz 1 sene mi bekleyecegiz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • wintersun09 kullanıcısına yanıt
    Çok büyük dümen dönmüş 3.11 di ortalamam efendi gibi girdik sınava 87.5 80 aldigim ders bc gelmis .Yok 100 87 aldigim İngilizce bb gelmis saka gibi olay suan 2.87 e inmiş notunda değilim de böyle de olmaz yani.Napti millet 100 100 mu cakti ünite calisma bölümünden bana ayni çıkan soru sayısı 2 3 insanlara çıkan 20 de 19

AMD7800X3D MSI PRO X670-P WIFI AM5 DDR5/Arctic Liquid Freezer II 360 A-RGB / ASUS TUF 4080 OC / LG C3 48 İnç" Oled Monitör/ PHANTEKS ENTHOO 719 10 fan/ Cooler Master V1000 Vangard 90 Plat 1000w/ Kingston Fury Beast RGB AMD EXPO 32GB 6000 mhz cl32 / Samsung 990Pro 1000 GB M.2 /2x 1 TB Samsung 970 EVO PLUS/2x Samsung 860 pro 500 gb /SEAGATE 1TB BARRACUDA/TRANSCEND 128GB 320/Creative Sb Z Pcı-E Ses Kartı LG BH9520TW 3D Bluray Ev Sinema Sistemi /Razer NAGA EPiC/Razer Anansi Expert MMO -Corsair Gaming K95 RGB Platinum Cherry MX Brown
  • quote:

Orijinalden alıntı: selhamnes

Dostum bu yeni güncellenmiş hali mi? Benim hala aynı gözüküyor.
    2017 imiş.

Orijinalden alıntı: Alkımm

Çok büyük dümen dönmüş 3.11 di ortalamam efendi gibi girdik sınava 87.5 80 aldigim ders bc gelmis .Yok 100 87 aldigim İngilizce bb gelmis saka gibi olay suan 2.87 e inmiş notunda değilim de böyle de olmaz yani.Napti millet 100 100 mu cakti ünite calisma bölümünden bana ayni çıkan soru sayısı 2 3 insanlara çıkan 20 de 19
    şu anda aöf ekranında görünen genel not ortalamaları son öğrenim dönemindeki ortalama yani güncel değil, sen 3,11 olan ortalamanın 2,87 olduğuna nasıl kanaat getirdin yada o notu nerede gördün, güncel haline ayrı bir yerden bakılıyorsa bizde bakalım yok kendin bulduysan o rakamı nasıl hesaplıyorsun ?

• newrophat kullanıcısına yanıt
    Dönem notunu buradan hesapla
    onedayaof.com
    AÖF Dönem ve Genel not hesaplama robotu sitesi
    https://onedayaof.com/AOF_genel_donem_not_ortalamasi_hesaplamasi_robotu.asp

Geçmiş yıla ait olanı da çıkan sonuçla oran-orantı al bitti gitti.Nokta atış olmasa da bir fikir veriyor hep doğru çıkartıyorum böyle.
    AMD7800X3D MSI PRO X670-P WIFI AM5 DDR5/Arctic Liquid Freezer II 360 A-RGB / ASUS TUF 4080 OC / LG C3 48 İnç" Oled Monitör/ PHANTEKS ENTHOO 719 10 fan/ Cooler Master V1000 Vangard 90 Plat 1000w/ Kingston Fury Beast RGB AMD EXPO 32GB 6000 mhz cl32 / Samsung 990Pro 1000 GB M.2 /2x 1 TB Samsung 970 EVO PLUS/2x Samsung 860 pro 500 gb /SEAGATE 1TB BARRACUDA/TRANSCEND 128GB 320/Creative Sb Z Pcı-E Ses Kartı LG BH9520TW 3D Bluray Ev Sinema Sistemi /Razer NAGA EPiC/Razer Anansi Expert MMO -Corsair Gaming K95 RGB Platinum Cherry MX Brown
  • Arkadaşlar merhaba

Geçen güz döneminden sadece 1 dersim kaldı, ara sınava girmemiştim, final sınavına girdim kaldım

Şimdi bu 22-26 Temmuz da yapılacak olan 3 ders sınavına katılabiliyormuyum

Orijinalden alıntı: herhangibirey

Arkadaşlar merhaba

Geçen güz döneminden sadece 1 dersim kaldı, ara sınava girmemiştim, final sınavına girdim kaldım

Şimdi bu 22-26 Temmuz da yapılacak olan 3 ders sınavına katılabiliyormuyum
    3 dera iptal yaz okulu olacak. 5 tane dersten kalıp mezun olmaya çalışan tembeller yüzüne hem zamanımız hem paramızdan olduk

Anlamadığım sınavları online olduk yaz okulu nasıl olacak

Orijinalden alıntı: Alkımm

Dönem notunu buradan hesapla
    https://onedayaof.com/AOF_genel_donem_not_ortalamasi_hesaplamasi_robotu.asp

Geçmiş yıla ait olanı da çıkan sonuçla oran-orantı al bitti gitti.Nokta atış olmasa da bir fikir veriyor hep doğru çıkartıyorum böyle.
    bizim gibi alttan dersin yoksa dönem notunu yaklaşık olarak hesaplarsın ama alttan ders olunca işi bozuyor, benim 2,14 ortalamam vardı 2 derste son dönemden kalmıştı şimdi notlar açıklandı nereye nasıl ekleme yapacağım çözemedim geçen senede yaz okulu almıştım saçma sapan işler işte anlayacağın, çözmeye çalışıyorum daha çok kafam bulanıyor adamların her işi çetrefilli

• newrophat kullanıcısına yanıt
    Benim de alttan 1 dersim var 1. Sınıftan kalmış 3 ders sınavları iptal olunca eylüle kaldi artık.O dersi de verince bir miktar artar herhalde ya acik öğretimde ortalamanın cok bir önemi yokta takıldım 87 90 lar ile bu gelmesine .

• herkese gecmiş olsun öncelıkle sonuclar acıklandı:) şimdı benım 5.dönemden tek dersım kaldı..bu uc ders sınavı kaldırıldı ve ben bu tek ders yuzunden eylulu mu beklıcem?eger kesınse bu bılgı kpss ıkı yıllıga basvuru yapıcam o halde..bende umutlanmıstım lisans kpss ye gırıcem dıye..kesın tk dersın sınavına da eylulde gırıyoruz o halde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Alim -- 10 Temmuz 2020; 10:52:7 >

• 5 gün içerisinde mezun yazar e-devlete düşer
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.