Şimdi Ara

anadolu şehirlerinde okuyan istanbullular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • görende istanbuldayken bütün gün eğlence mekanlarında eğleniyorsunuz sanacak nedir bu tripler.nedir bu şehrri küçümseme

Ayrıca bu konunun dışında yani konudışı inceptionda belirtmek isterimki cool olma çabalarınızı hayret ve heyecanla seyrediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okullu Mehmet Pasa -- 10 Mart 2013; 2:13:17 >

• Yav he he derim sana.tanimadin insanlar hakkinda boyle konusma uzulursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bknz. Afyon Kocatepe deki İstanbullular .
  • şehirde hareket yoksa hareketsizlikten bunalmaları normal.
    İstanbul'da yada diğer büyük şehirlerde her gece bar-disco akmalarına gerek yok ki eğlenmeleri için. Bu arkadaşların sıkıntısı Batı'daki büyük şehirlerde yaşadıkları, gördükleri kalabalıkları gittikleri şehirde görememe.

Bu kalabalığın olmamasıyla gündüz ve gece hayatının 'pasifliği' alışık olmayanı sıkar. Saygı duymak lazım.

Tabi bu ülke İstanbul,İzmir,Ankara'dan ibaret değildir, yaşamasını bilene Anadolu'nun en ücra köşesi bile Paris olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekmek arası sakız

şehirde hareket yoksa hareketsizlikten bunalmaları normal.
    İstanbul'da yada diğer büyük şehirlerde her gece bar-disco akmalarına gerek yok ki eğlenmeleri için. Bu arkadaşların sıkıntısı Batı'daki büyük şehirlerde yaşadıkları, gördükleri kalabalıkları gittikleri şehirde görememe.

Bu kalabalığın olmamasıyla gündüz ve gece hayatının 'pasifliği' alışık olmayanı sıkar. Saygı duymak lazım.

Tabi bu ülke İstanbul,İzmir,Ankara'dan ibaret değildir, yaşamasını bilene Anadolu'nun en ücra köşesi bile Paris olur.

sözüm bu olayı abartanlara dostum diğerleri zaten sessiz sakin haftasonu istanbula kaçıyor.ama bu gösteriş yapanlara ayar oluyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilim Hamamı

quote:

sözüm bu olayı abartanlara dostum diğerleri zaten sessiz sakin haftasonu istanbula kaçıyor.ama bu gösteriş yapanlara ayar oluyorum

ki bunların bir kısmı da aslında psikolojik rahatsızdır. Ciddiyim. Rahatsızlıkları, kendilerine büyük şehirden gelmiş havası katıp bulundukları şehirin yerlilerine karşı sözüm ona üstünlük kurduklarını sanarlar. Hani bir nevi artistlik.
    Oysaki aynı şahıslar, geldikleri büyük şehirlerde genellikle ezik bir yaşam sürer.

Tabi bunların sayısı az. Sende onlardan birine denk gelmişsin sanırım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bilim Hamamı

quote:

ki bunların bir kısmı da aslında psikolojik rahatsızdır. Ciddiyim. Rahatsızlıkları, kendilerine büyük şehirden gelmiş havası katıp bulundukları şehirin yerlilerine karşı sözüm ona üstünlük kurduklarını sanarlar. Hani bir nevi artistlik.
    Oysaki aynı şahıslar, geldikleri büyük şehirlerde genellikle ezik bir yaşam sürer.

Tabi bunların sayısı az. Sende onlardan birine denk gelmişsin sanırım.

ne bileyim böyle boş boş hava atmaları canımı sıktı.bende beğenmiyorum yaşadığım şehri ama ben istanbuluda beğenmiyorum beğenmeme sebebim farklı çünkü bunlar sanki bütün gece istiklal caddesindeymiş gibi hava atıyor gülüp geçmek lazım aslında

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İzmir Kuzey Ege Gezi Önerileri
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ankara'de çok var bu tiplerden.Malum deniz yok Ankara'da.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.