hangi takımlısın bilmiyorum ama sana kendi takımım ankaragücünden, 2008-2009 sezonunda oynanan maçlardan örnek vereyim, fenerbahçe - ankaragücü maçı: 90dakikanın rahat 75-80 dakikasında bizim sesimiz çıktı.(maçın tamamını indirip izleyebilirsin) kayserideki galatasarayın ev sahibi olduğu konumdaki galatasaray - ankaragücü maçı 90 dakikanın rahat 70 dakikası bizim sesimiz çıktı.(maçın tamamını indirip izleyebilirsin) ben de oradaydım, bütün stad bizi izledi.
şimdi hesap et bakalım. bu 2 takım taraftarlarını toplasan yukarıda yazdığın 3 takımın taraftarlarından biri edermi?
Bu sezon takım ne kadar kötü olsada deplasman bakımından en iyi takımın Fener olduğunu kabul etmelisin. Bu sene 2 deplasmana gidebildim.Bursa ve kocaeli.2 takımında mükemmel taraftarları var,ama dediğim gibi ASLA İstanbul takımlarıyla(beşiktaş,gs,fener)kıyaslanamazlar.Bu sene Cemal Aydın istifa demekten başka ne yaptınız acaba ?Eğer 1 maçlık tribün performansına bakacaksak bu sıralamada 1.sırayı Denizlispor'u da alır KayseriSpor'u da..
Hez_x
Bu listede olan taraftarların çoğu İstanbul takımı taraftarlarından iyidir neden ?
1) Bugün GS-FB-BJK küme düşmemeye oynasa taraftar sayısı yarıya düşer ( abartmıyorum öyle) ama anadolu taraftarı öyle değil sevinmek için sevmiyor, takım amatöre düşsede destekliyor ( Göztepe iyi örnek buna ) 2) Sizin büyük dediğiniz takım taraftarları deplasmana gittiğinde İstanbuldan kaç otobüs kalkıyor acaba ? Genelde deplasman tribünlerini o ildeki taraftarlar dolduruyor.Yarın birgün onlarda şehrine sahip çıkmasını öğrendiğinde İstanbul un halini merak ediyorum
yauw ben galatasaraylıyım ama ama antalya galatasaray maçına gittim antalya tribününde yani gs-fb-bjk kazanınca karnın doymuyor ama diğer türlü en azından yaşadığın yerin takımı gururu bi farklı
yukarıdaki cemal aydın istifa demekten başka ne yaptınız diyen takım biraz kötü gidince staddaki taraftarları yarılanan(kötüden kasıt en kötü uefaya gidecekler - biz ise kümede kalmaya çalışıyoruz) fenerbahçeli arkadaş işte bunu yaptık hepinizde bizi izlediniz.http://video.yahoo.com/watch/4947182 nasıl işse deplasmanda en iyi fenerbahçeydi diyorsunuz ama kadıköye ankaragücü eskişehir bursa kocaeli vs. geldiğinde hepsinin sesi sizden çok çıkıyor
Yeni takımları ekledim. Sakarya' yı yazarken shift basmamış dikkatsizlik sonucu ufak yazdım baş harfini. Küfür etmeyin içinizden.
en iyi anadolu taraftarı sivastadır.takımını strese sokmayan belkide ender taraftarlardır.denizlide bu şekilde.bağırmakla iyi taraftar olunmuyor.
Değil anadolu, genel olarak Es-Es tribünleri en iyilerindendir.
32.000 kişi deplasmanı her taraftar yapamaz öyle.
Ayrıca ilk tribün kültürünü çıkartanda Es-Es tribünleridir.
quote:
Orjinalden alıntı: Cehennemmarşı
Yeni takımları ekledim. Sakarya' yı yazarken shift basmamış dikkatsizlik sonucu ufak yazdım baş harfini. Küfür etmeyin içinizden.
İyide fenerbahçe yok listede.
Anadolu takımı değilmi fener?
quote:
Orjinalden alıntı: kartalizma_26
quote:
Anadolu coğrafi olarak oradan başlıyor olabilir ama gönüllerde Kocaeli il sınırından başlıyor.
quote:
quote:
quote:
Anadolu coğrafi olarak oradan başlıyor olabilir ama gönüllerde Kocaeli il sınırından başlıyor.
Ben anlamam gönül mönül, coğrafya ne diyorsa o.
Feneride ekle oraya, oy veren verir, vermeyen vermez zaten...
quote:
Orjinalden alıntı: VogAumTaR
bende ankaradaki beşiktaş maçını izledim durum pek öyle değildi? :D
durum nasıldı anlatta bilelim, maça gitmemiş olsak inanacağız. deplasman tribününde yaşanan şeyler bunlar.deplasman tribününde her söylediğiniz bestenin stadı inlettiğini, tüm stadın sizi dinlediğinizi düşünürsünüz, aslında durum böyle değildir.maçın başında maratonda çıkan olay ve erken yediğimiz gol yüzünden kendi adımıza son haftaların en kötü tribünlerinden birini yapmamıza rağmen, ben gecekondudan sesinizi 3-4 kere duydum. dakika olarak hesaplarsak 1 en fazla 1.30 dakikadır. ankaraya gelen bir eskişehir, kocaeli kadar bağıramadınız...şimdi inanmayacaksın bana ama maçın tamamını internette bulup indirebilirsin, bizde yalan yok.
quote:
Orjinalden alıntı: Hez_x
Bu sezon takım ne kadar kötü olsada deplasman bakımından en iyi takımın Fener olduğunu kabul etmelisin. Bu sene 2 deplasmana gidebildim.Bursa ve kocaeli.2 takımında mükemmel taraftarları var,ama dediğim gibi ASLA İstanbul takımlarıyla(beşiktaş,gs,fener)kıyaslanamazlar.Bu sene Cemal Aydın istifa demekten başka ne yaptınız acaba ?Eğer 1 maçlık tribün performansına bakacaksak bu sıralamada 1.sırayı Denizlispor'u da alır KayseriSpor'u da..
iyide 1 maçlık tribün performansına bakmıyorumki. sadece biz değil, eskişehirspor,kocaelispor,bursaspor gibi taraftarı olan takımlar kadıköye geldiğinde fenerbahçelilerden daha fazla sesi çıkıyor. en iyi deplasman taraftarınıda fenerbahçe ilan ettin ya ne diyeyim sana, senin (geçtiğimiz sezon için, süper lig takımlarından örnek veriyorum) eskişehirsporun, ankaragücünün, kocaelisporun, bursasporun, galatasarayın yaptığı deplasmanlardan haber yok galiba. ayrıca c.a istifa diye sadece sadece sezonun ilk yarısı bazı maçlarda çok sert şekilde bağırdık. ve bunda başarılı olup 12 yıldır istifa etmeyen adamı istifa ettirdik. sezonun 2. devresinde neler yaptığımıza bakabilirsin.
quote:
quote:
quote:
quote:
Ben anlamam gönül mönül, coğrafya ne diyorsa o.
Feneride ekle oraya, oy veren verir, vermeyen vermez zaten...
Bizans takımlarını eklemiyorum. Manane!
bu konuda nicelik değil nitelik önemlidir. böyle baktığımızda anket birincisi Karşıyaka taraftarıdır. Yani rakamlar aldatmasın.
quote:
Orjinalden alıntı: .TaneR.
bu konuda nicelik değil nitelik önemlidir. böyle baktığımızda anket birincisi Karşıyaka taraftarıdır. Yani rakamlar aldatmasın.
karşıyaka benim bursaspordan sonra sempati duyduğum 2. takımdır, hatta karşıyakanın ankaradaki play-off maçında bizzat gidip karşıyakayı destekledim. ben en büyük ankaragücüdür demiyorum. en büyük bursaspor, eskişehirspor,göztepe,kocaelispordur da demiyorum.hepsinin kendine göre bi büyüklüğü, bi duruşu vardır. ve hepsi taraftar olarak kendini kanıtlamış takımlardır. ama anlamadığım nedir bu ısrarınızın sebebi? karşıyaka der çıkarsınız anlarım ama rakamlar aldatmasın falan ne oluyor? bence karşıyakayı veya herhangi bi takımı (bu ankaragücüde olabilir, göztepede olabilir) bu kadar dev aynasında görmeyin. karşıyaka bu güne kadar göztepenin, eskişehirsporun, kocaelisporun yapamadığı birşeyi mi yapmış, nedir karşıyakayı bu kadar farklı kılan? en büyük taraftar diye birşey yoktur, o sezon gösterdiği performansla en büyük olan taraftar vardır. ve bu sezondan sezona değişir.
es-es
Reklamımız yok
quote:
Orjinalden alıntı: poseidon_19
Hez_x
Bu listede olan taraftarların çoğu İstanbul takımı taraftarlarından iyidir neden ?
1) Bugün GS-FB-BJK küme düşmemeye oynasa taraftar sayısı yarıya düşer ( abartmıyorum öyle) ama anadolu taraftarı öyle değil sevinmek için sevmiyor, takım amatöre düşsede destekliyor ( Göztepe iyi örnek buna ) 2) Sizin büyük dediğiniz takım taraftarları deplasmana gittiğinde İstanbuldan kaç otobüs kalkıyor acaba ? Genelde deplasman tribünlerini o ildeki taraftarlar dolduruyor.Yarın birgün onlarda şehrine sahip çıkmasını öğrendiğinde İstanbul un halini merak ediyorum
Denizliden deplasmana kaç otobüs kalkıyor diye sorarlar adamaBırak otobüsü minibüs kalkıyor mu ?En yakın örnek sana ;İzmir.Bjk maçı.Bak bakalım kaç otobüs kalkmış.Sadece GFB'nin kaldırdığı otobüs sayısı sizin taraftarınızdan fazladır Biz de bu sene kötü sezon geçirdik,bunun sonucu da tribünlere yansıdı.Ayrıca küme düşmeye oynasa olayına da sadece gülüyorum.
@ Photoshop ® Biz Ankaraya,Bursaya,Samiyene vs gittiğimizde de bizim sesimiz fazla çıkıyor.Koskoca 55 bin kişilik stad,nasıl birlik sağlayacaksın ?2000 kişi toplu bi halde bağırıp,aynı yerden ses gelince doğal olarak ses daha fazla geliyor.Ankaragücü deplasman yapmış ha ?Geldiniz Kadıköye gördük.Taraftar yok bizden,stad bomboş.Bi sesler geliyor ama nerden geldiği belli değil Sezonun 2.yarısında neler yapmışsınız..Sadece siz gördünüz sanırım bunları Anadolu takımlarından en iyi tribüne sahip takım Kocaelidir..