Şimdi Ara

Anadolu Lisesinden Açık Liseye Geçeceğim Yardım Eder Misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
86
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    360 puanlık anadolu lisesinde 11. sınıfım ve yabancı dil okuyorum. Bu sene böyle devam edeceğim fakat 12. sınıf için açık öğretime geçmeyi düşünüyorum. İyi derecede ingilizceye hakimim ve bilgisayar donanımıyla ilgileniyorum şuanda da programlama dillerini öğrenmeye çalışıyorum.

    Öncelikle okulun bana hiçbir şey katmadığını söyleyebilirim. YGS-LYS streside yok çünkü TR'de üni. okumayacağım yurtdışında okumak istiyorum şimdide TR'de okuyup orda master yaparsın diyebilirsiniz fakat bu benim için çok fazla zaman kaybı oluyor ve kültürel-inanç-politik yönden TR'de yaşamamak ve üni. okumamak için bir sürü kendim için nedenlerim var bu konuda kararım kesin. Dolayısıyla liseye diploma almak için gidiyorum. Bu yazın başlamasıyla kendimi komple programlama dillerine vermek istiyorum mesela 12. sınıfı açıktan okursam programlama ile ilgili kurslara falanda gidebilirim benim için daha iyi olur.

    Açıktanda dil bölümünü okuyarak devam etme şansım var mı ? Bana yabancı dil öğrencisi için açık lise ders seçimlerini söyler misiniz ? Mesela İngilizceye yüksek saat ya da kredi ayarlayabilir miyim ?

    Teşekkürler.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.